24.10.2016

Kovačević Nemanja
6 hrs
VIP DUPLANJE:
——————-
18:30 Zenit – FK Orenburg 1:0 
1
1,25

18:45 Rojer / Tecau – Delbonis F / Pella G 2:1
1
1,20

18:00 Monroe / Sitak – Kubot L / Melo M 0:2
2
1,35

KVOTA: 2,02 (3/10) WIN +30,60€
————————-
– Ponedeljak, ponuda jako slaba ali uzeo sam ovo kao duplanje. Zenit igra na dva fronta ali to nije previse uticalo na domace prvenstvo gdje su drugi na tablici sa 3 boda zaostatka u odnosu na Spartak iz Moskve ali Spartak ima utakmicu vise tako da Zenit s ova 3 boda bi dosao na vrh tabele. Taj isti Spartak su tukli prije par kola na ovom terenu 4:2 sto dovoljno govori o kvalitetu Zenita i gdje im je mjesto. Imali su dovoljno vremena da se odmore od gostovanja Dundalku gdje su gubili 1:0 i onda okrenuli mec u svoju korist tako da je sada vrijeme da se uzmu bodove u domacoj ligi. Iako nece igrati Smolnikov i Zhirkov, Zenit ima sirok roster u odnosu na goste koji su prosjecan tim ove lige koji je dosao iz prve divizije i sve osim 3 boda za Zenit bilo bi iznenadjenje.

– Nisam ljubitelj tenisa na tiketu ali takva je ponuda a i igramo na favorite. Ovo je turnir u Baselu, tvdra podloga, dvorana gdje su sigurno Rojer i Tecau favoriti. To je dosta iskusan i uigran dubl koji ima preko 200 meceva u rukama. Delbonisu i Pelli je ovo tek 4. mec zajedno da igraju na ovoj podlozi a ove godine samo su jedan odigrali i izgubili 2:1 od dubla Kontinen/Peers, druga dva su igrali tek 2014. jedan dobili drugi izgubili tako da im je omjer na tvrdoj podlozi jedna pobjeda i 2 poraza.

– Ovo je ATP: Beč, Austrija takodje trvda podloga i dvoranski uslovi i Kubot i Melo brane titulu, prosle godine su ga osvojili. Takodje dosta iskusan i uigran dubl. Na ovoj podlozi ukupno su odigrali 8 meceva, 6 pobjeda za redom i onda 2 poraza u Kini. Monroe i Sitak nisu u formi jer u poslednjih 5 meceva na ovoj podlozi cak 4 poraza su upisali i jedan trijumf u Belgiji. Iako ni jedni ni drugi ne blistaju u zadnje vrijeme mora se prednost dati braniocima titule.
LikeShow More ReactionsComment
Seen by 73

333

Facebook Comments

Comments

comments