07.01.2017

VIP NBA TRIPLE:
————————–
02:00 Minnesota – Utah
Broj koševa Minnesota/K.A.Towns (20.5) 18
Manje, UNDER 1,85

02:30 San Antonio – Charlotte
Broj koševa Charlotte (98.5) 85
Manje, UNDER 1,91

01:00 Indiana – New York
Broj koševa New York/C.Anthony (23.5) 17
Manje, UNDER 1,85

KVOTA: 6,53 (1/10) WIN +55,30€
———————
– Towns pocetkom sezone bio medju najzahvalnijim igracima za over medjutim u poslednje vrijeme dosta pao u formi a i dosta toga uzmu u ruke i Lavine i Wiggins tako da je Towns u poslednjih 5 meceva samo 2 jednom isao preko 20. Proslo kolo protiv Washingtona 18 poena, prije toga Philadelfiji uspio 23 ubaciti, Portlandu samo 11, Milvokiju 18, Denveru 15 itd. Glavni razlog zasto cu ga veceras under uzeti jeste reket Utaha tj Rudy Gobert koji je izrastao u jednog od boljih defendera pa tako Utah ne dozvoljava lake poene s centarske pozicije.

– Ovde sam se dvoumio izmedju hendikepa na spursa i ovog drugog ali odabrao sam ipak koševe, ne volim visoke hendikepe mada bi ovo spursi trebali lagano dobiti. Charlotte dolazi bez Batuma koji se povrijedio prosli mec i vecina toga je na ledjima Kembe Walkera. ”The Hornets confirmed that Nicolas Batum hyperextended his right knee and will not play Saturday at San Antonio”. On bi bio logican izbor za over ali opasnost od blowouta velika tako da sam uzeo broj koševa gostiju koji bez Batuma tesko da mogu utrpati preko 98 poena jednoj od boljih odbrana nba.

– Ovo je b2b utakmica za New York sto znaci da su sinoc igrali i jako je tesko svim igracima pratiti taj tempo. Sinoc su uspjeli dobiti Milwaukee u gostima 111:116 gdje je Carmelo ubacio 26 poena ali veceras ce mu biti malo teze. Matchup mu je Paul George tako da ce njih dvojica citav mec voditi bitku i u odbrani i napadu i George ga moze spustiti ispod 23 a ima New York i Rosea i Porzingisa pa ocekujem vise loptu u njihovim rukama. Jos nesto takodje bitno, Melo je izjavio da ima problema s ramenom tako da mu to jos vise otezavama situaciju. ”Carmelo Anthony said he’s been dealing with a right shoulder injury.”

Facebook Comments

Comments

comments