16.02.2017

VIP DUBL:
—————-
19:00 Olympiacos – Osmanlispor 0:0
1
1,75

21:05 Man.Utd – St.Etienne 3:0
1
1,33

KVOTA: 2,33 (3/10)
———————–
Olympiacos vlada suvjereno grckom ligom. Ubjedljivo su prvi sa 51. bodom i ucinkom od 16 pobjeda, 3 remija i samo jedan poraz. Drugoplasirana ekipa Panionisa ima cak 13 bodova manje. Grci imaju odlican tim koji predvode Fortounis, Ideye i Seba medjutim tu je jos dobrih igraca u vidu Cardozs, Marka Marina, Alberta Botia i oba golmana Kapinoa i Lealia. Na ovom terenu u poslednjih 8 meceva upisali su 7 pobjeda i samo jedan remi.
S druge strane Osmanlispor je bio odlican u prvom dijelu sezone ali sada su vec pali na 9. poziciju u Turskoj ligi i nece ni do Evrope. Poslednja 4 meca bez pobjede, 3 poraza i remi i to je vec problem. Vraca im se jedan igrac iz Afrike i to bitan, to je Alioune Ndiaye ali fale dvojica nista manje bitni, nece igrati povredjeni Tiago Pinto i Aminu Umar. Mislim da su Grcka i Turska liga podjednake otprilike i po svemu navedenom i posebno pred svojim navijacima kojih ce biti dosta Olympiacos bi morao slaviti.

Murinjo je svasta izjavljivao za ovo takmicenje ali to je stari lisac i veliki psiholog. Govorio je kako ga ne zanima ovo takmicenje pa onda kako zeli da ga osvoji da bi mogao u ligu sampiona i ja vjerujem da ce se drzati ove druge izjave jer u prvenstvu se ne moze uzdati da ce tako lako doci do pozicije za ligu sampiona jer su trenutno tek 6. na tablici. Mancester je igrao previse toplo hladno i zbog toga su ovde gdje jesu ali imaju jaku ekipu i Murinja koji dosta znaci a veceras ocekujem prvu postavu Uniteda i onda ovde francuzi nemaju sta traziti.
St. Etiene je i oslabljen, neki igraci fale od prije, OUT su Keyta (4/0 f), Tannane (16/1 f), Soderlund (13/1 f), Nordin (11/1 mf), Corgnet (2/0 mf), Clement (3/0 mf) i Bengue (12/0 df).

Facebook Comments

Comments

comments