22.02.2017

Kovačević Nemanja
5 hrs
VIP DUBL:
———
18:30 Bidvest Wits – Baroka 5:0 
1
1,45

20:45 Sevilla – Leicester 2:1
1
1,40

KVOTA: 2,03 (3/10) WIN +30,90€
————————–
JUŽNA AFRIKA: Premier League – 18. kolo. Liga koju nisam stavio odavno na tiket ali danasnju pobjedu domacina hocu jer ima razloga svakako. Baroka je tim koji je novajlija u ovoj ligi ali niti jedno pojacanje nisu doveli pa cak ni sada na zimskoj pauzi i klub se dosta muči a to se vidi i po rezultatima i po mjestu na tabeli. Dakle Baroka je poslednja na tablici sa dvije pobjede, 7 remija i 8 poraza. Uspjeli su iscupat 7 remija bunker igrom ali danas gostuju Bidvestu koji je dosta raznovrsan u napadu i u 15 meceva zabili su 25 golova, ucinak 9 pobjeda, 4 remija i 2 poraza. Ono sto je i te kako dobro za domacina je cinjenica da imaju cak 3 utakmice manje od Kaizera i Cape Towna, to su ekipe koje su ispred njih na prvom odnosno drugom mjestu i vec s ovom pobjedom Bidvest bi dosao na prvu poziciju. Jos jedna dobra vijest za njih jeste da im se vratio jako bitan igrač, to je napadač Keene(att 22/7) koji je vec zabio gol u svom povratku a na zimskoj pauzi doveli su odlicnog veznjaka Granwald Scotta.
Kod gostiju se desila i jedna smjesna situacija, suspendovani su Jacob Sakala i tehnicki direktor Mark Harrison zbog toga sto nisu potpisali ugovor na kojem je pisalo da ce Baroka pobjediti u barem jednom mecu u iduca 4 kola. Nesvakidasnja situacija i dosta cudna ali suspendovani su i po tome se vidi koliko i oni malo vjeruju u svoj tim.

Posljednji mečevi: BIDVEST WITS
18.02.17 CL Bidvest Wits Saint-Louisienne 3 : 1
07.02.17 PL Bidvest Wits Ajax Cape Town 5 : 0
17.12.16 PL Bidvest Wits Free State Stars 3 : 1

Posljednji mečevi: BAROKA
07.02.17 PL Chippa United Baroka 2 : 1
14.12.16 PL Free State Stars Baroka 1 : 0
23.11.16 PL Bloem Celtic Baroka 2 : 1

Svi znamo da je u fudbalu i sportu sve moguce ali u ovom trenutku prema svim segmentima cini se nemoguce da ovde Leicester dodje do boda a sva 3 bila bi vec naucna fantastika. Mislim da je za njih ovde i minimalan poraz uspjeh pa onda da na svom terenu pokusaju nesto jer na ovom terenu Sevilla je jednostavno prejaka i ovde su padale i dosta jace ekipe. Da podsjetim, Leicester je prosle sezone nekim cudom osvojio Premier ligu a ove godine bore se za opstanak, ispali iz svih kupova i ostalo im jos ovo takmicenje koje su odradili jako dobro u prvom dijelu (grupupnoj fazi) ali ovo je nokaut faza i kao sto rekoh Sevilla na ovom terenu je tukla i puno jace ekipe. U španskom prvenstvu Sevilla ovde ima omjer od 9 pobjeda, 1 remi i samo jedan poraz i to od Barcelone i poslije Reala najbolja domacinska ekipa lige. Leicester kao sto rekoh bori se za opstanak u ligi koju su osvojili prije manje od godinu dana. Ocajna forma pa i igra i tako su u poslednjih 7 meceva upisali jednu pobjedu i to u kupu nakon produzetka protiv Derbija, 1 remi i 5 poraza a poslednji je bio u kupu od nizeligasa Millwalla 1:0 koji ih je dobio cak sa igracem manje. Jednostavno ne znam sta lisice mogu uraditi veceras u Španiji da izbjegnu poraz jer trenutno djeluju previse loše.
LikeShow More ReactionsComment
Seen by 94

Facebook Comments

Comments

comments