12.05.2017

VIP DUBL:
—————-
19:00 Kayserispor – Konya 2:1
1
1,50

20:30 Nimes – AC Ajaccio 3:1
1
1,45

KVOTA: 2,17 WIN
————————-
Turska liga i 3 kola do kraja. Domacinu treba 6 bodova u ta 3 kola kako bi i matematicki obezbjedili opstanak a moguce da ce im trebati i manje ukoliko Rizespor kiksa neki mec. Uglavnom danas idu s velikim motivom protiv ekipe koja je odradila svoje za ovu sezonu. Konya je na sredini tabele i bez nekog motiva i takmicarskog duha a danas im fale povredjeni Ali Turan, Halil İbrahim Sönme, Serkan i suspendovani Douglas. Kayseri vezao dvije pobjede u pravom trenutku i sa ova 3 boda bili bi jako blizu opstanku, trenutno su jedno mjesto iznad zone ispadanja.

Francuska2 liga gdje Nimes ima veliki motiv za 3 boda ovde.
Ostala su 2 kola do kraja i Nimes ima jos sanse dokopati se promocije u visi rang ali moraju oba meca dobiti i nadati se kiksu ostalih ekipa koje se takodje bore za promociju, prije svega Brest, Lens i Troyes.
Nimes ce sigurno uraditi sta je u njihovoj moci i onda moraju osluskivati ostale rezultate. Prosla pobjeda u gostima nad Brestom 2:3 ih je dovela u ovu poziciju da imaju i oni sansu za top 3 mjesta.
Pozitivne vijesti za Nimes su svakako sto se u roster vracaju Azouni(mf 29/3) napadac Sissoko(att 11/3) koji je bio povredjen duze vrijeme ali danas ce pomoci ekipi da dodju do 3 boda.
Ajaccio bez motiva, obezbjedili opstanak, trenutno su 12. i mislima vec na odmoru a danas ce igrati bez Sainatia(df 20/2), Abergela(mf 36/1), Cavallia(mf 19/4) i Charlesa(df 16/1).

Facebook Comments

Comments

comments