17.06.2017

Kovačević Nemanja
Yesterday at 18:23
VIP SINGLE: 17:00 Rusija (-1,5) – Novi Zeland 1 2,00 2:0 WIN
———————————————————-
SVIJET: FIFA Confederations Cup – 1. kolo
Pocinje i Confederations Cup koji navijači Rusije dugo čekaju. Prvi meč pred svojom publikom u nekom takmičenju ove godine igra Rusija i tribine će biti pune a igrači maksimalno motivisani.
Tim Rusije u prijateljskim mečevima pokazao dosta toga. Prvo recimo s odličnom Belgijom 3:3 pa pobjeda u Madjarskoj od čak 0:3 i poslednji meč sa odličnim Čileom 1:1.
Dosta dobra igra Rusije i ovaj meč im je jako bitan. Nije bitna samo pobjeda nego i gol razlika jer su u grupi još i Portugal i Meksiko (obe jake ekipe) tako da se protiv slabijih protivnika mora maksimum izvuci a ja vjerujem u pobjedu od minimum 2 gola razlike. Jedino sto ne ide u prilog Rusiji su Zobnin i Dzyuba koji nece nastupiti ali rusi imaju jako sirok roster plus sto ce svi igrači biti motivisani pred svojim navijačima.
Novi Zeland sasvim prosječan tim koji ce ovde vjerovatno parkirati autobus i pokusati nesto iz kontra napada ali jako tesko da ce uspjeti. Prosli meč protiv B tima Bjelorusije su pokazali koliko mogu a to je bukvalno ništa.
Bjelorusija je dakle slavila sa omladincima 1:0 a Novi Zeland nije imao niti jednu šansu.

Posjed lopte: 53%-47%
Šutevi: 13:2
U okvir gola: 6:1
Korneri: 7:2

Prije toga poraz od Sjeverne Irske takodje 1:0.
Posjed lopte: 50%-50%
Šutevi: 11:3
U okvir gola: 5:0
Korneri: 4:0

Novi Zeland tvrda ekipa ali u napadu djeluju apsolutno bezopasno i vjerujem da ce Rusija naci nacin da zabije ovde minimum 2 komada, bitno je zabiti prvi (probiti bunker).
LikeShow More ReactionsComment
Seen by 84

Facebook Comments

Comments

comments