20.06.2017

VIP SINGLE: 14:50 Troicki – Tipsarevic 2 1,63 2:1 lose
———————————————————
ATP – SINGL: London (Ujedinjeno Kraljevstvo), trava – 1/16-finale
Ovo igram iz jednog ali debelog razloga.

Troicki je dobio ćerku prije samo 3 dana
http://sport.blic.rs/…/troicki-je-cerki-dao-ime-iri…/x0gms46

Naravno čim mu se supruga porodila napravio je veliki party i pozvao sve prijatelje. Ovo je njegova kratka izjava od prekjuče ”U utorak me čeka susret s Jankom u Londonu. Ne znam koliko sam spreman za meč, ali moram ići. Jedva čekam da se vratim kući supruzi i maloj Irini.”

13. ovog mjeseca igrao je u Stutgartu protiv Pairea i izgubio glatko 0:2. I tada su mu misli bile kod kuće, par dana prije poroda njegove supruge. Realno Troicki ne zna trenutno gdje se nalazi i kako je izjavio to je istina, jedva ceka da ide kuci a ovaj mec mora odigrati. Čak mislim da ima sanse i da ga preda.

S druge strane njegov prijatelj Janko sigurno da zeli pobjedu i to mozda i dobije laksu nego je ocekivao s obzirom na okolnosti. Izjava Janka Tipsarevica ” Bizarno je što mi se događa ove sezone. Iako igram odlično, imam problema sa zdravljem. Tako je bilo na 3-4 turnira ove godine. U Ženevi sam imao 39,5 temperaturu, te alergiju zbog koje sam završio na infuziji. U Parizu nisam imao snage jer su me antibiotici uništili”

Dakle Troicki po mom misljenju ce ovo ili predati ili izgubiti u 2 seta s obzirom na okolnosti, ipak radi se o prvom djetetu i mjesto mu je s porodicom.

Facebook Comments

Comments

comments