14.07.2017

VIP SINGLE: 20:00 Beroe – Vereja 1 1,75 0:0
————————————-
BUGARSKA: Parva Liga – 1. kolo

Dva tima iz istog grada (Stara Zagora) ali iz ovog grada jako malo navijaca ekipe Vareje jer je kasno osnovana (2001. godine). Beroe prosle sezone 8. dok je Vereja bila dva mjesta ispod, dakle 10.
Beroe cini se pravi novi tim i vjerovatno jaci nego prosle sezone. Prvo treba izdvojiti odlaske dva dosta kvalitetna igraca, Junior Mapuku(napadac u Levski Sofia) i Ivo Ivanov(DF u Vereya).
Došli su Kamen Hadjiev(DF iz Fortuna Sittard), Pedro Eugenio(DF iz Vereya), Emin Ahmed(MF iz Nesebar) , Pavel Vidanov(DF iz Loko Plovdiv), Milen Jelev(DF iz Loko GO), Sergiu Negrut i Dragos Fitrulescu (MFs iz Panduri) i Matheus Leoni(DF iz Xamaxa).

Jako je bitno i da je proslogodisnji trener Vereja sada trener upravo ekipe Beroe, to je Alexandar Tomash.
Dakle prednost je sto Tomash i te kako pozna svoj bivsi klub, odnosno igrace i zna odakle prijeti opasnost.

Vereja je tokom prelaznog roka dovela samo 4 igraca, David Gonzalez(FW), Milen Tanev(MF iz Pomorie), Ivo Ivanov(DF iz Beroe) i Georgi Stavrev(GK iz Botev Galabovo).
Bitnije za nas su igraci koji su otisli a to su Ivan Bandalovski(DF u Anortosis), Ilias Hassani(DF u Cherno More), Pedro Eugenio(DF u Beroe), Georgi Angelov(MF u Levski Sofia) a otisli su i nesto manje bitni od ovih kljucnih koje sam nabrojao, Samuel Inkoom(DF), Vladimir Zafirov(DF), Vasil Kaloyanov(FW) i Momchil Tsvetanov (MF).

Prosle godine svako je dobio mec na svom stadionu po 1:0.
Ocekujem i danas jako tvrd mec ali pobjedu domacina.

Facebook Comments

Comments

comments