15.07.2017

VIP SINGLE: 18:00 Debreceni – Mezokovesdi 1 1,76 LOSE
————————————————————
Madjarska liga prvo kolo.

Prvo treba reci koliko su gosti slabiji u odnosu na proslu sezonu.
Od glavnih i kljucnih ofanzivaca otisli su Bacelic-Grgic (att 32/7), Diallo (att 20/5), najbolji strijelac i najbolji asistent Molnár (35/10 golova i 10 asistencija), Pauljevic (mf 33/2), Sós (mf 24/1) i Kink (30/4 mf). Ovo je samo ofanzivna linija Mezokovesedia od prosle sezone, dakle igraci koji su napustili klub. Pored njih otislo je jos igraca, zajedno sa ovim bitnim nabrojanim ukupno 14! Jesu dovodili naravno nove igrace ali po kvaliteti nisu ni blizu ovih nabrojanih od prosle sezone tako da je Mezokovesdi slabiji dosta u odnosu na proslu sezonu.

Debrecin je pun mladih igraca ali ukomponovani su dobro i odradili pripreme jako solidno gdje na 4 meca u samo jednom im se mreza tresla a tri puta nisu gol primili.
Debrecin je zadrzao okosnicu tima od prosle sezone, nisu prodavali igrace, otisla su jedino 3 golmana, Kelava (free transfer) u Poli Iasi, Verpecz (free transef) u Paksi i Danilovic kome je istekao ugovor u Puskas.
Debrecin je naravno doveo nova 4 golmana, dosli su Ján Novota GK iz Rapid Beča, Oleksandr Nad GK iz Gyora, István Szabados iz Debrecin II i Péter Kovács iz Debrecin II. Pored ova 4 golmana doslo je jos pojacanja ali nijedno zvucno ime.
Prosle sezone Mezokovesdi je bio jedan od gorih u gostima, od 17 odigranih meceva upisali su samo dvije pobjede, 8 remija i 7 poraza uz gol razliku 14:30.
Debrecin bi morao dominirati terenom dok od gostiju ocekujem totalnu defanzivu i igru na kontre.

Facebook Comments

Comments

comments