19.07.2017

VIP TRIPLE:
———-
20:00 Ludogorets – Žalgiris
1
1,28

18:00 Freiburg – Konya
3+
1,50

20:10 Mađarska – Italija
1
1,46

KVOTA: 2,80 lose
————————–
Uzvratni mec lige lopova gdje je Zalgiris nekim cudom u prvom mecu slavio 2:1 i to su napravili preokret nakon sto je Ludogorets vodio na poluvremenu. Ove dvije ekipe su razlicite sigurno kvalitetom, tacnije domacin je bar za jednu klasu jaci. Ludogorets je pun brazilaca, prava mala brazilska filijala dok u Zalgirisu igraju 90% litvanci.
Igraci koji su igrali prosli mec http://prntscr.com/fxnuyj
Otprilike isti sastav treba ocekivati i danas.
Zalgiris ce se ovde grcevito braniti a u proslom mecu neoprezan je bio napadac Sernas koji je u 90+4 minuti dobio drugi zuti karton i OUT je za ovaj mec. Ocekujem da bugari potvrde kvalitetu i na terenu.

Prijateljski mec gdje bi trebali vidjeti minimum 3 gola.
Konyaspor tec pocinje pripreme i ovo im je prvi mec tako da se ocekuje dosta rotacija sto znaci da bi odbrana trebala biti slabija nego inace. Freiburg ce takodje rotirati ali prva postava trebala bi biti na terenu minimum 50-60 minuta. Oni su odigrali 2 prijateljska do sad, prvo dobili dosta slabiju ekipu Freiburgera sa 8:0 i prosli mec izgubili od Sandhausena 3:0 tako da ce ovaj mec sigurno juriti pobjedu a tursk ekipa igra otvoreno tako da je sasvim realno da vidimo 3 gola minimum.

Vaterpolo svjetsko prvenstvo gdje moram uzeti pobjedu madjara iako ce biti tezak mec.
Italija je na ovom prvenstvu bez 3 igrača, zamjenjeni su Valentino Gallo, Del Lungo i Velloto. Uprkos tome u prvom kolu nisu imali problema protiv slabasnis francuza (18:9) dok su madjari takodje bez problema dobili Australiju sa 13:3.
Uvjek vlada rivalstvo izmedju ovih reprezentacija ali madjari su godinama u samom svjetskom vrhu i evo im jako dobre sanse da dobiju trenutno nesto slabiju ekipu Italije jer Gallo, Velloto i golman Del Lungo sigurno su znacili dosta. OUT su zbog virusa koji vlada trenutno ne samo u Italiji nego i ostalim drzavama EU.

Facebook Comments

Comments

comments