20.08.2017

Kovačević Nemanja
6 hrs

VIP SINGLE: 14:30 Huddersfield – Newcastle
Zbroj kartona (3.5) Više 1,62  7 WIN
—————————————-
ENGLESKA: Premier League – 2. kolo

U prvom kolu Huddersfield odlicno odigrao i dobio Palace u gostima sa cak 0:3. Newcastle je porazen kuci od Totenhema sa 0:2. Ovo se moze cak i derbijem nazvati jer oba ova tima su ove sezone dosli iz nizeg ranga (Championshipa) i oba tima ovde idu na 3 boda. Ovde mi je sudija bio u drugom planu jer od samih timova ocekujem dosta nervoze i grubih startova, ne zeli niko izgubiti ovaj mec.
Newcastle je dosao ovde kao prvoplasirana ekipa Championshipa dok je Huddersfueld na iznenadjenje mnogih kroz play off uspio doci do Premier Lige i borice se svim silama i danas za dobar rezulat.

Sudija je Craig Pawson koji je vecinom statistikom oko ove granice ali ove sezone podigao je prosjek na tacno 4,00 zuta kartona po mecu.
Do sad je sudio u 104 utakmice, gdje je pokazao 350 žutih i 17 crvenih kartona.

Prosli mec koji je sudio bio je u prvom kolu Premier Lige izmedju Celzija i Burnlija gdje je pokazao 7 zutih i 2 crvena kartona i to direktan crveni fudbaleru Celzija Cahillu a drugi zuti je dobio Fabregas pred kraj meca. Prvi karton na tom mecu pokazao je vec u 3′ minuti Alonsu sto znaci da u zadnje vrijeme Pawson podize kriterij tj ne tolerise nista.

https://www.rezultati.com/utakmica/2TrKFnib/#detalji

Ovde kao sto rekoh bice nervozan mec, dva tima iz Championshipa i po ovoj granici moze se uzeti over jer 4 kartona je vise nego realno u ovom mecu ko god da sudi.

Facebook Comments

Comments

comments