09.11.2017

Kovačević Nemanja
7 hrs
VIP PREDLOG: 20:45 Hrvatska – Grčka
Hendikep kornera (Hrvatska -2.5) 1 1,60 7:3 WIN
——————————————-
EUROPA: Svjetsko Prvenstvo – Kvalifikacije – Playoff – Finale

Dakle tip je da ce Hrvatska izvesti minimum 3 kornera vise od Grcke.
Mislim da je ovo solidna opklada na ovaj mec. Scenario bi trebao biti takav da ce se 80% meca igrati pred golom Grcke.
Ovo je prvi mec i Hrvatska zna da ovde na Maksimiru mora do dobrog rezultata jer gostovanja u Grckoj nisu bas prijatna u uzarenoj atmosferi. Ima domacin danas i srece malo jer Grcka nije kompletna. Najveci izostanak je i najskuplji igrac Grcke i Rome, to je Manolas koji je kaznjen utakmicom neigranja zbog krsenja fer pleja u mecu s Kiprom.
Ni teren nije idealan jer je kisa padala ali daleko od onog bazena koji je bio protiv Kosova. Jasno je da se ovde grci dolaze braniti, ocekujem **parkiran bus** i Hrvatsku da napada citav mec. Domaci tim promjenio je trenera i odmah dobili pozitivan rezultat, u sred Ukrajine su slavili golovima odlicnog Kramarica koji je zacementirao sebi mjesto u prvoj postavi. Grci i ako prime gol rano nece se otvarati i napadi previse nego ocekujem da Hrvatska nastavi s napadima a u takvom scenariju korneri su neizbjezni jer ce gosti raditi sve i svasta kako bi sacuvali svoju mrezu. Grcka kada je u podredjenom polozaju tacnije kada ne idu na trijumf uvjek je bila izdominirama u ovom segmentu (korneri).
Hrvatska je dosta bolja po krilnim pozicijama gdje ocekujem dosta prodora i ubacivanja i jednostavno grci ce cistiti sve sta mogu iz svojih 16 metara. Da skratimo, dakle ocekujem da domacin dominira barem u ovom segmentu igre ako nista vise.
Like
Show More Reactions
Comment
Seen by 96

Facebook Comments

Comments

comments