13.12.2017

VIP DUPLANJE:
———————
17:00 Inter Zap. – Rijeka 1:2
2
1,36

20:45 Milan – Verona 3:0
1
1,26

21:00 Liverpool – W.B.A. 0:0
1
1,20

KVOTA: 2,06
——————–
KUP HRVATSKE

Ovo bi trebao biti zicer ali vidjecemo. Naime ovaj mec Inter uopste nije domacin nego je Rijeka. Stadion u Zapresicu je u katastrofalnom stanju i juce je trazena dozvola da se mec prebaci na Rujevicu i taj zahtjev je odobren.
http://www.inter.hr/aktualno/inter-rijeka-kup…
Neki kazu da je ovaj mec vec odigran za ”stolom” ali sa tim se ne bavim. Rijeka u svakom pogledu jaca i nakon poprilicne krize dobili su Milan 2:0 sto mislim da im je bilo prijeko potrebno. Nakon toga pobjeda nad Belupom u prvenstvu takodje na ovom terenu 2:0 i sada vjerujem da prolaze Inter bez nekih velikih problema.

Kup Italije. Sinoc je Inter igrao sa rezervama ali mislio sam da ce i sa takvom postavom dobiti poluamatere Pordenone medjutim i jesu ali tek nakon penala. Nepoznanica je u kakvom sastavu ce Milan igrati ovaj susret ali ovo uzimam samo zbog Gatusa koji je novi trener Milana i vjerujem da on vise nista ne prepusta slucaju. Sezona je propala i mislim da moraju ici bar na ovaj kup. Debitovao je sa rezervnim sastavom u Rijeci i izgubio 2:0 i onda prosli mec u ligi bitna pobjeda nad solidnom Bologom 2:1 tako da se sigurno ide po pobjedu i u kupu protiv Verone. Navijaci bi trebali ponovo doci u vecem broju jer ocekuju stalno bolji Milan i to Gatuso zna tako da svaki kiks izazvao bi samo jos vece frustracije u taboru Milana. Verona ima preca posla od ovog kupa a to je borba za opstanak jer su tek predzadnji na tabeli i ovaj kup ih samo moze omesti u cilju a to je opstanak u ligi.

Liverpul nakon 1:1 u gradskom derbiju sa Evertonom sigurno da zarko zeli odmah pobjedu i 3 boda. Pali su na 5. poziciju i cak Burnley je ispred njih sto se nakon ovog meca moze promjeniti naravno. Prva 4 mjesta vode u kval. za Ligu Sampiona i Liverpul to mora ostvariti kako zna i umije. W.B.A. je tvrd orah, bore se za opstanak ali ovde bi kvalitet morao prevladati. Na gostovanjima WBA na omjeru 1 pobjeda, 2 remija i 5 poraza.
Vjerovatne pocetne postave: http://prntscr.com/hmxcf5

Facebook Comments

Comments

comments