29.12.2017 (jedini NBA predlog)

Kovačević Nemanja
19 hrs
VIP NBA PREDLOG: 02:00 Boston – Houston KP 1 2,10 WIN
————————————————
Po meni value kvota definitivno. Boston pokazao na samom pocetku sezone da i bez Haywarda mogu i te kako bilo koga dobiti. Zaboravio sam tacan broj uzastopnih pobjeda koji je naravno morao biti prekinut kad tad i polako ali sigurno Irving se totalno uklopio i Boston je definitivno ozbiljna prijetnja za bilo koga. Fali im veceras Brown ali dobra vijest je da se vraca Morris. **Marcus Morris (knee) available to play Thursday**

Kod Houstona problemi. OUT su Mbah a Moute i dva bitna igrača, Chris Paul i prvi centar Capela.

**Clint Capela (right orbital fracture) has been ruled out for Houston’s upcoming two-game road trip.**

**Chris Paul (adductor) is listed as out for Thursday’s game vs. Boston.**

Ne znam koliko ce biti dovoljno to što će raditi Harden i Gordon jer ako ih iole sut za 3 poena stane mislim da nemaju šta traziti ovde. Pomoći će naravno i Ariza i Anderson ali Boston mi djeluje trenutno puno kompaktnije i mislim da ce ovde Harden dosta forsirati sam. I Boston ima svog Hardena, to je Irving a pored Irvinga tu su i Horford, Smart, Tatum, Morris, Baynes itd.

Mislim da je ovolika kvota samo iz razloga sto je Bostonu back to back utakmica (igrali sinoc) pa kladionice racunaju na umor ali protiv Hjustona vjerujem da ce se dodatno **napaliti** i pokusati do pobjede. Inace Hjuston je nanizao 3 poraza.

Like
Show More Reactions
Comment
Seen by 91

Facebook Comments

Comments

comments