28.03.2018

Kovačević Nemanja
22 hrs
VIP TRIPLE:
———-
20:45 Billericay – Harrow Bor. 2:0 win
1
1,35

19:00 Alemannia Aachen – TUS Erndtebruck 2:0 win
1
1,35

19:00 Lok. Leipzig – Un.Furstenwalde 1:1 lose
1
1,45

KVOTA: 2,64
——————-
– Iako sam mislio preskociti dan i postaviti samo NBA, ipak nesto za one koji svaki dan igraju. Ovo je takozvana ENGLESKA: Bostik League – 31. kolo u kojoj upravo danasnji domacin ima najvise novca, ogromne sponzore i fudbalere koji su dosta iskusni u odnosu na rang ove lige. Glavni cilj je brzo penjanje u visi rang a kasnije ponovo rang vise ali Billericay nakon dosta odlicnih partija poceo igrati toplo hladno i sada su na trecoj poziciji (play off) dok prvo mjesto i direktan plasman u visi rang im bjezi 5 bodova ali Billericay ima cak 4 utakmice manje od prvoplasirane ekipe Dulwicha tako da ja ne sumnjam da ce ovaj tim pun para i kvalitetnih pojedinaca do kraja zavrsiti na prvom mjestu a danasnji protivnik koji je bez ambicija (18. mjesto) im ne bi smio praviti probleme.

– NJEMAČKA: Regionalliga – Zapad – 24. kolo

Aachn u borbi za promociju u visi rang dok su gosti u borbi za opstanak ali zaostaju 6 bodova od sigurne zone i trenutno su jedni od kandidata za ispadanje. U startu dakle razlika u kvaliteti. Aachen zaostaje isto 6 bodova ali za prvoplasiranom ekipom Uerdingena tako da se do kraja mora skoro svaki mec dobiti pogotovo kod kuce. Na ovom terenu Aachen je vezao 5 pobjeda dok gosti u zadnjih 5 kola ne znaju za pobjedu. Defanzivac Pluntke (14/0 df) ce propustiti ovaj mec dok se bitan napadac vraca to je Torunarigha (zabio 8 golova). Da ne duzim puno, ovde imamo tim sa jasnim ambicijama da se ide u visi rang protiv tim s najmanjim budzetom lige koji ce 90% ispasti iz iste.

– NJEMAČKA: Regionalliga Nordost – 20. kolo

Ovde postoji jasna razlika u kvalitetu samo motiv za bodove je upitan jer realno obe ekipe znaju na cemu su. Medjutim domacin je dosta bolji, na trecoj su poziciji dok su gosti tacno na sredini tabele i u vidnom padu forme pa tako u poslednjih 8 meceva ne znaju za pobjedu. Leipzig na ovom terenu ove sezone dozivio je samo jedan poraz, 5 pobjeda i 4 remija. Gosti dolaze i bez tri prvotimca tako da se prednost mora dati Lokomotiv Leipzeigu.

Facebook Comments

Comments

comments