10.04.2018

Kovačević Nemanja
10 hrs

VIP TIKET 6.
———————
Iz istog meca ova dvije opklade. Dakle tip je da ce City u prvom poluvremenu izvesti vise kornera od Liverpula i da cemo vidjeti minimum 2 gola na mecu. Svi znamo kako je zavrsio prvi mec, 3:0 Liverpul je slavio i sada je pred Mancesterom skoro nemoguca misija ali sigurno je da ce barem probati napraviti cudo. Ovo ce biti mec u kojem ce City napadati od prve do poslednje minute i ako ne budu dominirali golovima vjerujem da ce i te kako morati u kornerima jer goste ne zanima kako ce sacuvati svoju mrezu tako da konstantan pritisak od pocetka morao bi rezultirati solidnim brojem kornera za domaci tim u prvom poluvremenu.
City je porazen u gradskom derbiju od Uniteda 2:3 iako su vodili 2:0 tako da vlada trenutno dosta nezadovoljstva i ovde se moraju probati iskupiti koliko mogu.
Jako bitna je i cinjenica da se veceras u domaci tim 90% vraca Aguero sto ce dodatno pojacati ofanzivu Citija. Ocekujem i da po krilima probaju dosta ubacaja sa Saneom, Sterlingom pa i Bruineom i misljenja sam da korneri ne mogu izostati a posto ce krenuti od prve minute u napad vjerujem da ce izvesti vise od gostiju do poluvremena. U prvom mecu bilo je 8:0 u kornerima za City a na poluvremenu 3:0. Jednostavno ne vidim ni scenario da u ovom mecu ne vidimo minimum 2 gola u bilo cijim mrezama. Ofanziva i otvorena igra Citija ce sigurno tome i doprinjeti.
Vjerovatne pocetne postave: http://prntscr.com/j3cgeg

106

Facebook Comments

Comments

comments