06.05.2018

VIPĀ NBA PREDLOG: 02:00 Utah – Houston
Utah/J.Ingles (14.5) MANJE 1,85 15 lose
———————————–
Play off i ovo je 4. utakmica. Houston vodi 2:1 i za Utah jako bitan mec jer igraju kuci. Ukoliko izgube veceras mislim da je sve rjeseno i zbog toga ocekujem da u vatru guraju i Favorsa i Rubija koji su upitni ali po svemu sudeci dovoljno spremni da veceras nastupe i pomognu. Kao sto pise ispod Favors namjerava igrati dok su i za Rubija optimisticni da bi mogao igrati, odradio je trening.

**Derrick Favors (left ankle) intended to play in Game 4 on Sunday, but he is listed as questionable.**

**The Jazz are hopeful that they will get Ricky Rubio (hamstring) back for Game 4 Sunday.
He was able to do some running and shooting on Saturday and was listed as questionable shortly after. A team source is optimistic that Rubio will play according to Tim MacMahon of ESPN**

Ovo je bitno jer ako obojica zaigraju Ingles ce imati koji sut manje to je sigurno. Joe Ingles je igrac koji zivi od suta za 3 poena i odlican je trojkas. To je demontrirao u utakmici broj 2 gdje je utrpao 27 poena i ubacio je cak 7 trojki iz 9 pokusaja, niko nije izlazio na njega u vecini suteva. Odmah nakon toga u proslom mecu Houston ga je zatvorio i nije imao ciste suteve, taj mec upisao je 6 poena, 2 od 7 trojke i to je tih 6 poena (dvije trojke). U prvom mecu ubacio je 15 a veceras ga ne vidim preko 14 jer sto ubaci 90% ce biti trojke a Hjuston zna dobro odakle prijeti opasnost tako da mislim da ce ga solidno zatvarati po coskovima.
Ove sezone na prosjeku je od 11,5 poena po mecu.

Facebook Comments

Comments

comments