11.05.2018

VIP DUBL:
————-
20:45 Nancy – Orleans 3:0 win
1
1,50

18:30 Hartberg – Blau W.Linz 2:0,2:2 lose
1
1,40

KVOTA: 2,10
——————-
FRANCUSKA: Ligue 2 – 38. kolo

Situacija jasna. Ovo je zadnje kolo francuske 2. lige i Nancy ima sve u svojim nogama, dakle pobjedom ostaju u ligi. Prosle sezone igrali su u najjacoj ligi ove drzave a ove sezone doveli se u situaciju da se bore za opstanak u drugoj ligi. U solidnoj su poziciji da izbore opstanak jer im cak i remi odgovara ukoliko Bourg ne savlada Sochouxa ali domacin se u to ne smije uzdati jer Bourg igra na svom terenu a Souchauxu bodovi ne trebaju a pri tome igraju oslabljeni. Mora se reci da je i Nancy nesto oslabljen i zbog toga vjerujem da je kvota 1,50 inace ocekivao sam nizu. Navikao je Nancy ove sezone na probleme pa tako ne vidim velike poteskoce za ovaj duel. Morace ponovo trener pozvati dvojicu momaka od 19 godina, Mathias Fischera i Alexis Busina dok se vraca Assembe. Povredjeni su Marchetti, Robic, Chrétien, Clément, Abergel i Koura. Ovako izgleda tim domacina pred ovaj duel:
http://www.asnl.net/102/breves/actualites/fiche/24479…

Dakle Nancy ce sigurno ici po pobjedu koja ih ostavlja u ligi. Orleans obezbjedio davno opstanak, oni su 12. na tabeli i ne vidim za sta se oni ovde imaju previse boriti. Domacin je taj koji ce napadati citav mec i vjerujem i slaviti. Ovo je 18 igraca koje je trener gostiju pozvao za ovaj mec:
http://www.asnl.net/102/breves/actualites/fiche/24480…

Treba reci i da je Nancy vezao dvije pobjede kuci dok je Orleans nanizao 4 poraza u gostima.

AUSTRIJA: Erste Liga – 33. kolo

Hartberg u borbi za ulazak u drustvo najboljih. Innsbruck je svoju kartu rezervisao jer su ubjedljivo prvi a drugi clan koji ce s njima direktno u prvu ligu trazi se izmedju trojca Hartberg-Ried-Neustadt gdje je Hartberg trenutno u najboljoj poziciji kao drugoplasirani i imaju bod vise od Rieda. Iduce kolo gostuju upravo Riedu tako da se ovo danas mora dobiti kako znaju i umiju. U goste im dolaze dosta slabasna ekipa Linza koja je predzadnja na tabeli sa 4 boda vise od poslednjeg FAC Wiena ali dobra vijest za njih je ta sto ove sezone ne ispada niko iz druge lige tako da mogu zavrsiti slobodno i na poslednjem mjestu. Linz u poslednjih 6 meceva upisao je cak 5 poraza i izborili su samo 1 remi. Danas imaju i izostanaka sto dovoljno ide u prilog ovom predlogu.
Linz ce biti bez bitnog defanzivca Kerschbaumera (31/1 df) koji je prosli mec protiv Rieda dobio crveni karton a pored njega suspendovan je i Gabriel (21/0 df) dok su povredjeni Schagerl (12/0 mf), Haudum (28/0 m) a najbolji strijelac za sada se vodi kao upitan, to je Templ (22/6 att).

Facebook Comments

Comments

comments