13.05.2018

VIP PREDLOG: 18:00 Zaglebie L. – Jagiellonia 2 1,95 1:2 WIN
———————————————–
POLJSKA: Ekstraklasa – Championship – Playoff – 36. kolo

Predzadnje kolo kod poljaka i Jagiellonia dok god ima matematicke sanse za titulu borice se sigurno. Trenutno je prva Legija sa 3 boda vise. Legija danas igra kuci s Gornikom koji se bori za Evropu pa se danasnji gosti nadaju nekom kiksu. Inace Jagiellonia proslo kolo ostvarila veliku pobjedu i iznenadili Lech i to na njihovom terenu, bilo je 0:2.
I danas gostuju ali kod najlosije ekipe ovog play offa. To je Zaglebie koji je poslednji ovde i bez ambicija. Vezali su 2 poraza, kuci od Gornika 0:2 izgubili i proslo kolo ih Wisla dobila 3:0.
Ono sto je ovde zanimljivo jeste da su ova dva kluba u dobrim odnosima tacnije postoji opravdana sumnja da saradjuju a to potvrdjuje i sledeca slika gdje mozete vidjeti da su protekle 3 sezone igrali 3 za 3.
http://prntscr.com/jha538

Zaglebie je u ovaj play off upravo dosao zahvaljujuci pobjedi nad Jagiellonim 1:0 (kvota bila 2,71) i ovo je mozda vrijeme da se bodovi vrate sada kada gostima su prijeko potrebni. Kvota vrijedna rizika s obzirom i da postoji razlika u kvaliteti izmedju ova dva tima.

Facebook Comments

Comments

comments