20.05.2018

Kovačević Nemanja
12 hrs

VIP DUBL:
————–
18:30 Atl.Madrid – Eibar 2:2 (crveni karton)
1
1,55

20:30 Barcelona – R.Sociedad 1:0 win
1
1,30

KVOTA: 2,01
———————
Poslednje kolo u Španiji. Ovo je previsoka kvota i mora se uzeti. Atletiko ima vise razloga da ide na pobjedu a ono sto je najbitnije Diego Simeone ne odmara igraca nego je pozvao najbolje za ovaj duel. Posebno vece ce biti u Madridu jer Atletiko se oprasta od Torresa:
http://www.atleticodemadrid.com/…/disfruta-del-dia-de-homen…

A i pred punim stadionom proslavice ponovo titulu Lige Evrope i ovo se mora pobjedom Atletika zavrsiti. Igraci koje je Simeone pozvao: Oblak, Werner, Godin, Filipe Luis, Savić, Vrsaljko, Lucas, Juanfran, Gimenez, Thomas, Koke, Saul, Gabi, Vitolo, Griezmann, Torres, Correa, Costa i Gameiro.

https://pbs.twimg.com/media/DdkhbRAXcAAtKYH.jpg:large

Eibar svoje odradio, oni su vec na odmoru i ocekuju se i poneke rotacije u timu. Zbog povreda mec ce propustiti Fran Rico, Sergi Enrich, Pedro Leon i Pape Diup. Atletiko je slavio u cak 10 od poslednjih 11 medjusobnoh duela: http://prntscr.com/jk2w21

I Barcelona ima razloga da ide na pobjedu iako su bodovi trenutno u drugom planu. Veceras se od dresa Barcelona oprasta legenda ovog kluba, Iniesta i saigraci mu moraju pruziti najmanji poklon koji mogu a to je da ga isprate s pobjedom. Danas je Iniesta odradio i poslednji trening s ekipom:
https://www.fcbarcelona.cat/…/convocatoria-llista-ultim-par…

Barca ce izaci u jakom sastavu, ovde su pozvani igraci za ovaj duel: https://pbs.twimg.com/media/DdlFIX5V4AAwYsf.jpg:large

Da podsjetim barca je osvojila vec titulu ali veceras ce biti sve u duhu proslave i oprostaja od Inieste pa ovde Sociedad je samo pocasni gost i tesko je vjerovati da ce pokvariti slavlje.

Facebook Comments

Comments

comments