23.05.2018

Kovačević Nemanja
Yesterday at 16:39

VIP PREDLOG: 20:45 AC Ajaccio – Toulouse 2 2,35 0:3 WIN
——————————————-
FRANCUSKA: Ligue 1 – Relegacija – doigravanje – Finale

Cak dok pisem analizu kvota pada na goste pa cu ubrzati jer ce sigurno jos pasti. Odmah cu reci glavne razloge zasto je Tuluz u prednosti. Ajaccio je dogurao do finala preko Le Havrea prosli mec gdje se dogodilo sve i svasta. U regularnom dijelu 1:1, zatim produzeci. U produzetku iz penala za Le Havre zabio je Mateta kojeg su odmah igraci Ajaccia tjerali na centar jer su bili u zurbi. Pocelo je naguravanje i velika guzvu i tu su i Mateta ali i 2 igraca Ajaccia dobili po crveni karton. Kod domacina to su bili Coutadeur i Saineti. Ispod imate na jutjubu snimke svih skandala. Cak su navijaci onda bacali svasta na autobus Le Havre i pjevali rasisticke pjesme. Treba reci i da je trener domacina dobio crveni karton i ni njega nece biti na ovom mecu.

https://www.youtube.com/watch?v=iJQGIMmEPMo

https://www.youtube.com/watch?v=OztOS5oYFeQ

https://www.youtube.com/watch?v=q3XjkDsiOK0

Prije sat vremena donijeta je odluka da ce ovaj mec s Tuluzom, Ajaccio igrati pred praznim tribinama na neutralnom terenu a ono sto je zanimljivo jos se ne zna na kom ce terenu igrati. Dakle da skratim, pored dvojice bitnih suspendovanih igraca, defanzivca Sainatia i centralnog veznog Coutadeura a suspendovan je i veznjak Selemanie naknadno nakon gledanja snimki kao i spoemuti trener domacina Pantaloni.
Dakle Ajaccio igrao 120 minuta jako tezak mec, dolaze ovde nakon velikog skandala, prosli su nekako na penale ali sada ih ceka Tuluz koji se spasio ispadanja pobjedom kuci u zadnjem kolu i ipak su u prednosti, dolaze odmorni i uzdrmanog protivnika mogu dobiti vec u ovom prvom mecu.

Odluka francuskog fudbalskog saveza: https://maligue2.fr/…/la-reclamation-du-havre-rejetee-le-s…/

Facebook Comments

Comments

comments