14.07.2018

VIP PREDLOG: 02:00 Washington DC – Vancouver 1 1,76 3:1 WIN
————————————————
SAD: MLS

Fudbal Amerika. Bice ovo i te kako zanimljiv duel u kojem ce domacin imati poseban motiv za pobjedu. Do sad Washingtonu i nije islo i cak su poslednji u istocnoj konferenciji ali imaju cak 4 utakmice manje od ostalih tako da klub vjeruje da ce doci do top 6 ekipa i play offa sto je svakako cilj. Ambicije su visoke a to pokazuje i cinjenica da upravo ovaj meč igraju na svom novom stadionu i vancouver je prva ekipa koja ce gostovati na frisko zavrsenom terenu koji se otvara ovim duelom, nazvali su ga Audi Field.

https://pbs.twimg.com/media/DiBelERXcAArAX0.jpg:large

https://pbs.twimg.com/media/DiBacDIWkAAbkn7.jpg:large

https://www.washingtonpost.com/…/d-c-uniteds-new-stadium-…/…

Takodje jos jedan dodatni motiv sigurno je debi Wayne Roonija koji je dosao u Washington i debituje upravo na ovom mecu.

https://pbs.twimg.com/media/DiA4RpRVAAA7ZqW.jpg:large

Dakle pun stadion ce biti, Ronney sigurno u prvom planu i DC zeli 3 boda i postepen bijeg s dna tabele. Sigurno je da ce sve uraditi kako bi svoj prvi mec na novom stadionu dobili.

Vancouver je osrednja ekipa Zapadne konferencije sa 7 pobjeda, 5 remija i 7 poraza a u gostima ne blistaju, primili su 22 gola a zabili 10. Dobili 3 meca, 1 remi i 5 poraza. Prosli njihov duel kada je vancouver bio gost zavrsio je 4:0 u korist DC Uniteda. Vjerujem da ce domacin uci dosta motivisan i uz pomoc Runija donijeti prva 3 boda na Audi Field.

Facebook Comments

Comments

comments