26.07.2018

Kovačević Nemanja
8 hrs

VIP TRIPLE:
—————
17:30 Rudar Velenje – FCSB 0:2 
2
1,62

18:30 Leipzig – Hacken 4:0
1
1,22

19:00 Macc.Tel Aviv – Radnički Niš 2:0
1
1,40

KVOTA: 2,77 WIN
—————–
Kvota je bila i veca ali je u padu. Razlika u kvalitetu je ocigledna a trener Rudara Marijan Pušnik izazvao je pravu buru na konferenciji pred ovaj duel izjavama da je Steaua bar 2 puta jaca, da im najjeftiniji igrac vrijedi duplo kao njihov najbolji i da bi bila senzacija kada bi Rudar ovde izvukao povoljan rezultat. To dovoljno govori koliko sam trener vjeruje u svoju ekipu. Rekao je takodje da su imali srece sto su naisli na ekipu iz San Marina (amatere) koje su prosli prije ovog duela i da je sasvim zadovoljan dokle su dogurali. Nakon toga porazeni su u ligi od Maribora na ovom terenu sa cak 0:5 a Maribor nije nista jaci (barem u rangu) od Steaue. Gosti su favoriti i ako budu igrali punom snagom morali bi do pobjede.

Poprilicna razlika u kvalitetu. Njemacki tim morao bi bez problema uzeti pobjedu ovde na svom terenu. Njihova ekipa vrijedi cak 300 miliona evra i Leipzig nije samo favorit za prolaz dalje nego je i jedan od favorita mozda i za titulu ovog takmicenja. Imaju odlicne igrace, tu su Timo Werner, Forsberg, Bruma, Poulsen, Kevin Augustin, Kampl, Kostelmann, Mukiele (dosao iz Montpeljea), kapiten Orban itd itd. Dosli su jos i Cunha iz Siona, Saracchi iz River Platea te jos nekolicina igraca.
Hacken ovde dolazi braniti se, imaju 3 poraza za redom i ne vidim nacin na koji ce iscupati bilo sta iz ovog meca.

Radnicki je mislim dostigao svoj maksimum i Maccabi bi ih trebao izbaciti ako se gleda realno. Lalatovic ce morati takodje promjesati malo tim u odnosu na duele sa malteskom ekipom koju su prosli.

**Radnički ponovo neće moći da računa na Nikolu Aksentijevića koji odrađuje drugi meč suspenzije zarađene još u dresu Partizana, a veliki problem za pulene Nenada Lalatovića predstavljaće izostanak Nermina Haskića, jednog od najboljih pojedinaca u prethodnoj rundi kvalifikacija.

Kada se na to doda povređeni Siniša Babić i Đorđe Crnomarković, Lalatović će morati dobro da promješa tim u odnosu na Gziru.**

https://www.sportske.net/…/radnicki-u-problemu-pred-makabi-…

Tel Aviv je zavrsio prvenstvo na drugoj poziciji odmah iza dominante Beer Sheve. Prosli su madjarski Ferencvaros i sada na svom terenu apsolutni su favoriti protiv nišlija.

Facebook Comments

Comments

comments