03.08.2018

VIP DUPLANJE:
——————-
18:00 Ajax – Wolfsburg 0:3
X2
1,35

20:45 Shelbourne – Cobh Ramblers 3:1
1
1,35

18:30 Slavia P. – Opava 3:1 
1
1,15

KVOTA: 2,09 WIN
——————–
Prijateljske vecinom igram samo na golove ali ovde vidim value na pobjedu njemackog tima. Ajax je u srijedu igrao kvalifikacije za Ligu Sampiona protiv Sturma i nakon pobjede kuci od 2:0 slavili su i u gostima s 1:3. Odluceno je da ce ovaj mec igrati vecinom rezervisti i igraci Jong Ajaxa. Talentovani su naravno i oni ali Wolfsburg je solidna ekipa koja se pojacala ove sezone. Dosli su izmedju ostalih napadac Stutgarta Ginczek, napadac Alkmaara Weghorst, desno krilo iz Hannovera Felix Klaus, zadnji vezni Ingolstadta Tisserand itd.

http://prntscr.com/kea6zg

U Wolfsburgu ima i bivsih igraca Ajaxa koji bi mogli biti dodatno motivisani kao sto su prije svih Jeffrey Bruma, Riechedly Bazoer, Paul Verhaegh i Wout Weghorst.

Holandski link na kojem je potvrda da ce ovaj mec Ajax igrati sa rezervama i igracima iz Jong Ajaxa (druga liga Holandije).
https://www.vi.nl/…/ajax-plant-extra-oefenwedstrijd-tegen-b…

IRSKA: Division 1 – 23. kolo

Pet kola do kraja i ovde se cini kako samo domaci tim ima za sta igrati a to je za play off i minimum poziciju broj 4 na kojoj se trenutno nalaze ali je moraju i sacuvati. Gosti su tek treci od pozada bez sansi za play off i njihov fokus je trenutno samo na kupu. Cak ne mogu ni rotirati sastav jer imaju previse izostanaka i te rupe ce trener tesko zakrpiti. Zbog povreda nece igrati Fleming (df), Wall (att), Kony (att), Lemb (mf), Cronin (att) i Walker (df). Suspendovan je Riordan (df) a nece nastupiti ni McNevey (mf), Philips (mf) i Sullivan (df). Dosta dakle problema za goste i to bi domaci tim morao iskoristiti u borbi za play off. Cobh je nanizao 4 poraza dok je Shelbourne svoj poslednji mec na ovom terenu dobio Longforda sa cak 6:1.

Češka liga 3. kolo

Ovde ne treba puno pameti da se zakljuci koja ekipa ce dominirati. Slavia u prva dva kola pokazala kvalitet i slavila u oba duela bez primljenog gola (0:3 i 4:0 kuci). Opava s druge strane novajlija u ligi i u prva dva kola pokazali da ce se boriti za opstanak sto im je i glavni cilj (ostati u ligi). Dakle oba poraza na startu sezonu i protiv velike Slavije koja ne igra evropska takmicenja i fokusirana samo na prvenstvo jednostavno treba im cudo pa da izbjegnu poraz.

Facebook Comments

Comments

comments