30.08.2018

Kovačević Nemanja
10 hrs

VIP DUPLANJE:
——————-
20:00 Besiktas – Partizan 3:0
1
1,60

21:00 Celtic – FK Suduva 3:0
1
1,14

21:45 Sevilla – S. Olomouc 3:0
1
1,15

KVOTA: 2,10 WIN
———————–
Nikad skoro ne igram protiv ”nasih” timova (Balkan) ali ovde jednostavno kvota primamljiva. Dakle kvota na pobjedu Besiktasa je u porastu i to samo iz razloga sto imaju problema s golmanima za ovaj duel. Prvi golman Zengin se povrijedio i danas ce na golu biti mladi Yuvakuran.

http://www.goal.com/…/besiktasa-…/1uzi3rn99gdzg10fjujcamwu7r

Ako imaju problema u odbrani onda danas definitivno nemaju problema u napadu. Vraca se nakon suspenzije Negredo a zaigrace i Lens koji je vukao povredu kuka. Dakle ocekuje se jako ofanzivan Besiktas a znamo u kakvoj atmosferi ce se igrati i ocekuje se dominacija i posjed lopte domacina odmah od pocetka. Partizan ce svoje sanse traziti iz kontri ili polukontri ali realno je da nemaju velike sanse na terenu Besiktasa. Prvi mec 1:1 u Beogradu i veceras ce turski tim sigurno ici bez rizika na pobjedu.

Celtic i Sevilju nema potrebe analizirati niti pisati nista opsirno. Ekipe koje su za klasu jace od svojih protivnika i pred svojim navijacima ocekuju se barem minimalne pobjede. Celtic ima 1:1 iz prvog duela dok je Sevilja slavila 0:1 kod Olomouca. Veceas bi domacini trebali rjesiti pitanje prolaza bez velikih problema jer su za klasu jaci od svojih protivnika.

Facebook Comments

Comments

comments