30.08.2018

Kovačević Nemanja
10 hrs

VIP PREDLOG: 20:00 Besiktas – Partizan (KORNERI -1,5 prvo poluvrijeme) 1 2,30 5:1 WIN
————————————————–
EUROPA: Europa League – Kvalifikacije – Finale

Kvota na pobjedu Besiktasa je u porastu i to samo iz razloga sto imaju problema s golmanima za ovaj duel. Prvi golman Zengin se povrijedio i danas ce na golu biti mladi Yuvakuran.

http://www.goal.com/…/besiktasa-…/1uzi3rn99gdzg10fjujcamwu7r

Ako imaju problema u odbrani onda danas definitivno nemaju problema u napadu. Vraca se nakon suspenzije Negredo a zaigrace i Lens koji je vukao povredu kuka. Dakle ocekuje se jako ofanzivan Besiktas a znamo u kakvoj atmosferi ce se igrati i ocekuje se dominacija i posjed lopte domacina odmah od pocetka.

Patizan vjerujem da ce krenuti pametno i nece srljati jer ih cak i jedan gol moze dalje odvesti tako da otvoriti se protiv ovakvog Besiktasa bilo bi pogubno. Igrace na kontre i polukontre a od domacina ocekujem napade od prve minute sto bi moralo rezultirati i kornerima. U prvom mecu rezultat je bio 1:1 i Besiktas je na poluvremenu imao 3:0 u kornerima, ukupno 5:3 za turski tim. Dakle i danas je potrebno minimum 2 kornera vise da domacin izvede u prvih 45 minuta kako bi ovaj tip bio prolazan a konstatnim napadima od starta meca to bi se trebalo i ostvariti.

Facebook Comments

Comments

comments