03.09.2018

VIP DUPLANJE:
——————–
20:30 Levadiakos – Apollon Sm. 1:0
1X
1,25

20:30 Kiel – Magdeburg 2:1
1X
1,28

17:00 Univ. Cluj – Luc.Oradea 2:0
1
1,25

KVOTA: 2,00 WIN
—————–
Analize ce biti kratke.
Grcka liga gdje domacin ima sansu mozda i do sva 3 boda. Tek je drugo kolo i oba tima u prvom su porazeni s tim da je Levadiakos igrao u gostima kod Olympiacosa i izgubio ”samo” 1:0. Apollon je porazen kuci od AELa 0:1. Gosti su ostali bez trenera jer mu se precednik kluba mjesao u posao tako da je trener napustio svoju poziciju i ovaj duel ce ih voditi pomocnik. Levadiakos proslu sezonu zavrsio na 10. poziciji dok su gosti imali 7 bodova vise u odnosu na zonu ispadanja, pozicija 14. Vjerujem da domacin ovde nece izgubiti iako se ocekuje tvrda utakmica.

Kielu je malo falilo da udje u drustvo najboljih. Igrali su play off a prepreka je bio preiskusni Wolfsburg koji ih je ostavio u ovoj drugoj ligi. Domacin je bio hit prvenstva i jako dobro su igrali, uvjek napadacki. Ove sezone u prva 3 kola upisali su pobedu i 2 remija, bez poraza, zabili 4 a primili samo 1 gol.
Magdeburg je novajlija u ligi, dakle dosli su iz 3. lige. Bez pobjede su do sad sa 2 remija i jednim porazom. Tesko ce ovde do prve pobjede jer Kiel sigurno bolja ekipa.

Vjerovatni početni sastav Kiela: Kronholm – Dehm, Schmidt, Wahl, J.van den Bergh – Muhling, Meffert – Schindler, Lee, Seydel – Serra

Vjerovatni početni sastav Magdeburga: Fejzić – Handke, Erdmann, Tob.Muller – Rother, Preisinger – Butzen, Ignjovski – Turpitz, Beck – Costly

Rumunija 2 liga

Cluj po mnogima ima najbolju ekipu u ovom rangu takmicenja ali u prva 4 kola ostavirili su dvije pobjede i 2 poraza tako da to mora puno bolje ako zele na vrh tabele. Ispali su iz prve lige u play outu i cilj je povratak u drustvo najboljih. Kvota je malena ali vjerujem da nece kiksati iako ce gosti ovde tvrdo igrati.

Facebook Comments

Comments

comments