07.09.2018

Kovačević Nemanja
6 September at 14:57

VIP PREDLOG: 20:45 Turska – Rusija (zuti kartoni 2,5) VIŠE 1,90 WIN
——————————————————–
EUROPA: UEFA Nations League – League B – 1. kolo

Po meni zaista dosta fin value jer ovo jednostavno nisu prijateljski mecevi, preko ove lige reprezentacije se mogu kvalifikovati i na Euro. U ovoj grupi su Turska, Rusija i Svedska a prvoplasirana ekipa ide u UEFA Nations League A dok poslednja (treceplasirana) ekipa se seli u Leauge C.
Turska nije igrala Svjetsko Prvenstvo i uci ce sigurno dosta motivisani ovde na domacem terenu (Trabzon) pred svojom publikom kojih ce nema sumnje biti puno kao i uvjek i u Turskoj je uvjek jedna od **vrucih** atmosfera na tribinama.

Dakle domacin s puno motiva igra ovde i ici ce na pobjedu. Rusija je gurala koliko je mogla na Svjetskom Prvenstvu ali i njih je publika gurala (bili su domacini) tako da sada daleko od kuce puno teze ce do pobjede. Posebno jer ce morati bez Golovina koji je povrijedjen.

Vjerovatne pocetne postave:
http://prntscr.com/kr2w7q

Pravdu ce dijeliti portugalac Soares Dias koji je jako solidan sto se kartona tice ali mora se reci i da se u Portugalu igra poprilicno grub fudbal. Na poslednjih 8 duela koje je sudio svaki put je bez problema isao preko ove margine tako da 3 zuta kartona u jednom ovakvom mecu ne bi smjela biti problem jer materijala ce vjerujem biti a ostalo je na Diasu.

Njegova statistika:
https://us.soccerway.com/…/artur-manuel-ribeiro-soar…/48071/

Jos jedna bitna stavka je svakako njihov prethodni medjusobni duel. Bio je to prijateljski mec, igrali su u Rusiji 5. juna (1:1) i u takvom prijateljskom mecu vidjeno je 5 zutih kartona, sudio je rumun Hategan.

https://www.rezultati.com/utakmica/b3GAcYDs/#detalji

U ovom mecu ocekujem minimum 3.

http://prntscr.com/kr2z47

Facebook Comments

Comments

comments