09.09.2018

Kovačević Nemanja
16 hrs

VIP PREDLOG: 16:00 Numancia – Elche 1 1,80 1:0 WIN
————————————–
ŠPANJOLSKA: LaLiga2 – 4. kolo

Vrijeme je za budjenje sto se tice domace ekipe jer u prva tri kola nisu uspjeli do punog plijena. Upisali su 2 remija i bolan poraz proslo kolo na gostovanju kod Luga 3:2 iako su na poluvremenu vodili s 0:2. Ova ekipa ima veliki napadacki potencijal i ocekujem da to danas i pokaze. Prosle sezone igrali su play off, borili se za ulazak u prvu ligu i ovoj ekipi definitivno nije mjesto pri dnu tablice. Otislo je par igraca ali i dosla fina pojacanja. Npr izdovjio bih Alain Oyarzuna, ofanzivnog veznjaka iz Zaragoze. Na slici su i ostala pojacanja:
http://prntscr.com/ks7hvz

Numanica je prose sezone bila s Gijonom najbolji domacin lige s 15 pobjeda, 2 remija i 4 poraza, zabili su 33 a primili najmanje u ligi na svom terenu, samo 12 golova. Dakle tim od kojeg se ocekuje reakcija nakon loseg starta.

Elche je dosao iz nizeg ranga, Segunda División B gdje su preko play offa dosli u LaLigu 2. Tacnije vratili su se u ovu ligu jer su sezonu prije ispali kao predzadnji. Elche je vise mjenjao nego domacin.
Igraci koji su napustili klub: http://prntscr.com/ks7jct
Igraci koji su dosli: http://prntscr.com/ks7jgs

Elche ima isto dva boda, prva dva kola remi, igrali tvrdo i proslo kolo porazeni na svom terenu 1:2. Njihov poslednji medjusobni duel bio je prosle godine kada su igrali zajedno u ovoj ligi na stadionu Elchea i Numancia je bila bolja sa 1:3. Ocekujem reakciju domacina nakon opustanja u proslom kolu i prosipanja bodova kod Luga, definitivno imaju bolju ekipu.

Facebook Comments

Comments

comments