18.09.2018 (cilj je pogoditi 13 tiketa za redom i uzeti preko 620e)

VIP TIKET 3.
———–
21:00 Galatasaray – Lok. Moskva 3:0
1X
1,16

18:55 Barcelona – PSV 4:0
1
1,12

KVOTA: 1,30

ULOG: 35,64€

Mogući dobitak: 46,33€ WIN (sledeci ulog 46,33e)
—————————-
Galata na ovom terenu u poslednja 24 meca upisala cak 21. pobjedu. Porazeni su dva puta u kupu (jednom nakon penala) i jednom u prijateljskom mecu protiv Valencije. Ostalo su sve pobjede:
http://prntscr.com/kvswpz

Osvojili su prosle sezone Tursko prvenstvo i sada ih ceka mozda i najbitniji mec lige sampiona jer je Lokomotiva ekipa koju moraju dobiti ukoliko zele prolaz dalje. Ruska ekipa je takodje uspjela osvojiti titulu prosle godine ali je ovu sezonu pocela jako lose i u 7 meceva upisali samo dvije pobjede, 3 remija i 2 poraza. Dolaze ovde nakon teskog meca, derbija protiv Dinamo Moskve (1:1). Bitno je i da nece moci racunati na Smolova koji je suspendovan. Muce se u napadu, u prvenstvu do sad u 7 kola zabili 5 golova sto je i te kako malo za sampiona Rusije. Imaju dobar tim ali van forme su dok turski tim upravo suprotno. Prosli mec dobili ovde lagano Kasimpasu 4:1 i u dobrom raspolozenju pred punim tribinama docekuju Lokomotivu.
Vjerovatne pocetne postave: http://prntscr.com/kvt23x
Prednost se mora dati domacem timu.

Ovde nema filozofije. Masina barce trebalo bi bez problema kao domacin izaci na kraj sa holandskim predstavnikom. PSV igra napadacki sto ce samo odgovarati igri Barcelone pa pobjeda ne bi smjela doci u pitanje.
Vjerovatne pocetne postave: http://prntscr.com/kvt39r

Dakle napred Suarez, Dembele i Messi morali bi odraditi posao kao i uvjek uz pomoc Rakitica i Coutinha iz veznog reda.

Facebook Comments

Comments

comments