18.09.2018

VIP PREDLOG: 21:00 Stoke – Swansea 1 1,91 1:0 WIN
—————————————–
ENGLESKA: Championship – 8. kolo

Susret dva tima koja su prosle sezone igrale Premier Ligu i oba ispala. Stoke za sad lose stoji, tek 6 bodova iz meceva dok je Swansea solidno krenuo sa 3 pobjede, 3 remija i jednim porazom. 
Ovo bi sigurno zaobisao da gosti nemaju probleme s povredama.
Naime Swansea ce veceras biti sa samo jednim centalnim veznim koji je senior, to je Matt Grimes, ostalo ce trener Porter morati pokrpiti kako zna i umije jer problemi s povredama su jos veci nakon proslog kolo i duela s Nottinghamom (0:0).
Kapiten Leroy Fer, Tom Carroll i Baker-Richardson (suspenzija) su vec OUT a najsvjeziji izostanci su Bersant Celine i Jay Fultona za koje se trener nadao da ce se moci oporaviti ali ipak ne, racuna da bi bar jedan od njih mogao u subotu zaigrati.

http://www.itv.com/…/celina-and-fulton-to-miss-tuesdays-sw…/

https://www.walesonline.co.uk/…/graham-potter-reveals-bad-n…

https://www.walesonline.co.uk/…/swansea-city-facing-injury-…

Kyle Naughton bi trebao s klupe ponovo pomoci dok se ocekuje i da omladinac (U23) Adnan Maric zaigra. Trener ukoliko se odluci za formaciju 3-4-3 to bi trebalo ovako izgledati: http://prntscr.com/kvtsc5os

Postoji jos jedna mogucnost s formacijom 4-5-1 (4-2-3-1) pa to ovako izgledalo: http://prntscr.com/kvtsxz

Sve u svemu glavobolje za trenera gostiju a Stoke se mora pod hitno trgnuti i poceti s pobjedama jer u protivnom mogli bi vec sada upasti u zonu ispadanja. Zanimljivo da su proslu sezonu u Premier ligi poslednji mec odigrali na stadionu Swansija i Stoke je bio bolji s 1:2.

Facebook Comments

Comments

comments