19.09.2018 (danas samo dubl)

Kovačević Nemanja
8 hrs

VIP DUBL (WWIN):
—————
21:00 Plzen – CSKA M. 8 kartona
Zbroj kartona (3.5)
Više 1,40

21:00 Young Boys – Man.Utd 0:3
2
1,75

KVOTA: 2,45 WIN
—————-
– Plzen i CSKA ce se 90% boriti za trecu poziciju i Ligu Evrope pa je ovo direktan okrsaj za tu poziciju jer po mnogima Real i Roma bi morali uzeti prva dva mjesta. Ovaj duel sudi francuz Bastien koji je postao jako solidan na kartonima pogotovo u Evropskim takmicenjima. Ovo su njegovi mecevi u Evropi: http://prntscr.com/kwbvzn

https://us.soccerway.com/referees/benoit-bastien/56242/

Vidimo da je na 9 zadnjih meceva samo 3 puta ostao ispod ove granice a ovde ce sigurno biti materijala za minimum 4 kartona ako ne i vise jer ponavljam direktan okrsaj vjerovatno za tu trecu poziciju koja ostavlja ekipu u Evropi.

– Iako Young Boysi guraju perfektno skoro u domacem prvenstvu mislim da su jos zeleni sto se tice ovakvih meceva. Da podsjetim oni su prosli Dinamo Zagreb vise sretno nego spretno i ovde ocekujem da iskustvo doce do izrazaja te razlika u kvalitetu. Murinjo nakon loseg starta u prvenstvu dodao gas i sad vec Mancester vezao dvije gostujuce pobjede (Burnley i Watford) a sigurno da i veceras idu po sva 3 boda. Teska je grupa, jer su tu jos i Valencia i Juventus tako da remi Mancesteru i ne odgovara.
Ovako bi trebale izgledati pocetne postave veceras i ocekujem da United ovo rjesi u svoju korist na iskustvo i kvalitet:
http://prntscr.com/kwbxxw

Facebook Comments

Comments

comments