20.09.2018

Kovačević Nemanja
22 hrs

VIP DUBL KARTONI (WWIN):
———————-
21:00 Olympiacos – Betis 6 kartona
Zbroj kartona (3.5)
Više 1,40

21:00 Dinamo Z. – Fenerbahce 6 kartona
Zbroj kartona (3.5)
Više 1,45

KVOTA: 2,03 WIN
————————–
– Špance čeka vruca atmosfera u Grckoj. Oly zeli pobjedu i znaci im Evropa dok po najavama Betis ce rotirati trojicu startera zbog zgusnutog rasporeda. Betis inace redovno dobija dosta kartona i ekipa su koja ne mazi bas protivnika. Po 3 zuta na prethodna dva meca. Igraci koji budu igrali veceras sigurno ce se htjeti dokazati i pokazati u najboljem svijetlu ne bi li izborili mjesto u startnoj postavi.
Olympiacos ce krenuti agresivno kao i uvjek na svom terenu i ovde ocekujem nesto tezi posao za sudiju ovog meca, to je poljak Daniel Stefański koji je ovu granicu presao 6 puta u zadnjih 7 meceva koje je sudio pa isto ocekujem i veceras.
https://us.soccerway.com/referees/daniel-stefanski/91897/

– Dinamo ce imati svoju sansu u ovom mecu jer Fener po nekim najavama nece krenuti sa najjacih 11. Petorica bi mogla ostati na klupi pa bi tako igraci s manje iskustva pogotovo u odbrani i na krilima trebali dobiti sansu.
Ovako bi trebalo to izgledati sto se gostiju tiče;
Volkan – Isla, Škrtel, Reyes, Koybasi – Jailson, Elmas, Ayew, Benzia, Aatif – Slimani.
https://sportske.jutarnji.hr/…/dobre-vijesti-za-di…/7853694/

Dinamo kao domacin igrace agresivno a sudija je Craig Pawson koji je u poslednja 4 meca lagano presao ovu marginu i u ta 4 meca pokazao i 3 crvena kartona. Ocekujem i veceras minimum 4 javne opomene.

https://us.soccerway.com/referees/craig-pawson/60832/

Facebook Comments

Comments

comments