21.09.2018

VIP PREDLOG: 20:30 San Miguel – Almir.Brown 2 2,30 0:0
——————————————–
ARGENTINA: Primera B Metropolitana – 7. kolo

Nerado igram ovo jer ovakve lige su dosta korumpirane i pune namjestalji ali nadam se da to veceras nece biti slucaj. 
Kvota je vec u padu solidnom pa moram probati.
Radi se o tome da je domacin u problemima ove sezone, nemaju para, u dugovima su i ovaj mec igraju bez navijaca. Dakle mec se ne igra na njihovom stadionu nego na neutralnom terenu u drugom gradu, Pilaru na Municapal Stadionu.

**El Club Atlético San Miguel comunica que debido a que la municipalidad de Escobar no habilitó el estadio de Armenio, AFA dispuso que el encuentro de mañana entre San Miguel vs Almirante Brown se juegue en el estadio municipal de Pilar a puertas cerradas.

Klub atlético san miguel komunicira da zato što općina escobar nije omogućila armenski stadion, afa je dogovorio da će sutrašnji sastanak između san miguela protiv admirala browna igrati na gradskom stadionu pilar do zatvorenih vrata.**

http://prntscr.com/kx46pk

Nakon proslog kola trener je sporazumno sa upravom dao ostavku a dosao je novi trener Morrón Benítez kojem predstoji teski dani jer klub do sad u 6 kola je bez pobjede, 2 remija i 4 poraza. Zabili su samo 2 a primili cak 11 golova (skoro 2 po mecu).

Gosti sasvim solidni sa 4 pobjede i 2 poraza, u zadnjih 5 meceva 4 pobjede i 1 poraz. Ovo im je odlicna prilika za nova 3 boda protiv do sad najslabijeg tima koji ponavljam nema prednost domaceg terena na ovom mecu.

Facebook Comments

Comments

comments