21.09.2018

Kovačević Nemanja
8 hrs
VIP PREDLOG: 19:10 Vorwarts Steyr – Wattens 2 1,95 0:2 WIN
———————————————-
AUSTRIJA: 2. Liga – 8. kolo

Wattens je jedan od kandidata za promociju u prvu ligu Austrije. Prosle sezone nisu bili nista posebno i zavrsili tek na 7. poziciji ali ove sezone najavljuje se ulazak u visi rang. Rezultati do sad to i pokazuju jer su drugi na tabeli odmah iza Linza sa samo bodom manje. Imaju 4 pobjede, 2 remija i 1 poraz.
Solidna pojacanja u ljetnom prelaznom roku za ovu ligu, dosli su Yeboah (iz Gozzana), David Stoppacher (Fc Schwaz), lijevi veznjak Andjei (iz Neustadta), desni vezni Walch (iz Rieda-najsuplje pojacanje), centralni vezni argentinac Ignacio Jáuregui(iz Ferroa), Dober (iz Rapida II), Santin (Fc Hard), španac Cabrera (iz Admire), defanzivac Svoboda (iz Fc Stadlau) itd.

Domacin je novajlija u ligi pa samim tim i mala nepoznanica, dosli su iz Regionalliga Central i ceka ih sigurno borba za opstanak. Do sad jedna pobjeda, 1 remi i 5 poraza uz gol razliku 5:16. Primili su do sad najvise golova.
Na poslednjih 6 duela upisali cak 5 poraza i jednu pobjedu. Vidi se da klub nema dovoljno kvaliteta za ovaj rang takmicenja i Wattens koji ima ambicije za prvu ligu blizi je bodovima.

Domacin je bez veznjaka Gasperlmaira koji je recimo igrao u toj jedinoj pobjedi nad Hornom i u sledecem mecu povrijedio se u prvom poluvremenu i taj mec su izgubili 1:4.
Kod gostiju treba izdvojiti suspenziju veznjaka Madera.

1 CommentSeen by 62

Facebook Comments

Comments

comments