22.09.2018

VIP PREDLOG: 16:00 Dundee FC – Hibernian 2 1,90 0:3 WIN
——————————————
ŠKOTSKA: Premiership – 6. kolo

Dundee usao u ovu sezonu katastrofalno. U svih 5 meceva porazeni su i naravno zadnji na tabeli, zabili su samo 2 gola u tih pet kola a primili 11 komada. Istina da ce ovaj los niz morati se prekinuti kad tad ali tesko da ce to biti danas jer Dundee muku muci s povredama i izostancima pa je vjerujem i to jedan od razloga losih igara. 
Trener Neil McCann nije htio otkriti sve izostanke rekavsi da ima jos upitnih ali po njegovim rjecima spisak je podugacak. Glen Kamara, Nathan Ralph i Roarie Deacon su definitivno out dok su pod velikim znakom pitanja Darren O’Dea i Genseric Kusunga. Takodje morace i bez napadaca Kenny Millera koji je dobio crveni karton i njihova zalba za suspenzijom odbijena je tako da je Miller kaznjen neigranjem i ovog duela.

Kompetna izjava trenera domacina pred ovaj duel:
https://www.thecourier.co.uk/…/dundee-boss-neil-mccann-ham…/

Hibernian je trenutno na 5. poziciji sa dvije pobjede, 2 remija i jednim porazom, zabili su 9 a primili 6 golova. Proslo kolo ostvarili su bitnu pobjedu kuci od 3:2 nad Kilmarnockom i u dobrom raspolozenju dolaze na ovo gostovanje. U poslednja dva medjusobna duela bili su bolji od Dandija.

Međusobni mečevi: DUNDEE FC – HIBERNIAN
24.01.18 PRE Dundee FC Hibernian 0 : 1
04.11.17 PRE Hibernian Dundee FC 2 : 1

Facebook Comments

Comments

comments