23.09.2018

Kovačević Nemanja
5 hrs

VIP PREDLOG: 14:00 Hobro – Aalborg 2 2,30  0:5 WIN
—————————————-
DANSKA: Superliga – 10. kolo

Hobro proslu sezonu zavrsio na 7. poziciji (donji dio tabele, play out) dok je Aalborg bio peti i igrali su play off.
Hobro ove sezone slabiji nego prosle i to pokazuje i mjesto na tabeli, trenutno su poslednji sa jednom pobjedom, 3 remija i 5 poraza. Zabili su 9 a primili 19 golova. Posebno se osjeti nedostatak Kopplina koji je presao u Brondby tokom ljetne pauze. Takodje problem je i povreda glavnog napadaca Kirkevolda koji je prosle sezone bio najbolji strijelac domacina. Postoje i problemi u odbrani u vidu nedostatka Babajana (df 5/0) i Tjornelunda. Babajan je jako bitan faktor u odbrani.

http://hikfodbold.dk/…/Kampprogr…/Kampprogram_10_AaB_web.pdf

Aalborg nakon odlicnog starta vec 4 meca bez pobjede. Upali su u mini krizu i ovo je odlicna sansa za bodove ako ih posluzi sreca u napadu jer Hobro bi ovde morao igrati podredjenu ulogu, na kontre i polukontre.

Gosti su doveli solidna pojacanja ovogo ljeta a treba izdvojiti Van Weerta (iz Groningena), Philip Ochsa (iz Hoffenheima) i Lucas Andersona (Grasshoppers). Van Weert i Ochs su sada prvi izbor trenera u napadu.

Nece biti lako gostima jer domacin ce dati sve od sebe da izbjegne poraz ali Aalborg je kvalitetniji i uz malo srece moze do sva 3 boda. Prosle sezone na ovom terenu bilo je 0:1 za goste.

Facebook Comments

Comments

comments