07.10.2018

Kovačević Nemanja
21 hrs

VIP DUBL NA KARTONE:
——————–
17:30 Liverpool – Man.City 4 win
Zbroj kartona (3.5)
Više 1,61

21:00 PSG – Lyon 9 win
Zbroj kartona (3.5)
Više 1,77

KVOTA: 2,84 WIN
————————
ENGLESKA

Derbi i najzanimljivija mozda utakmica danas. Takodje i mozda duel dva glavna kandidata za titulu tako da poraz ovde bilo kojoj ekipi nikako ne bi dobro dosao. Poravnati su bodovima i mozda bi bili zadovoljni remijem oba tima ali isto tako oba tima zele i pobjedu a posebno City da se osveti za dva poraza od prosle sezone u ligi sampiona gdje ih je Liverpul izbacio.
U jednom ovakvom derbiju i te kako treba ocekivati minimum 4 kartona. Sudija je Atkinson koji je sasvim prosjecan sto se kartona tice ali vjerujem da ce u ovakvom duelu imati materijala za minimum 4 javne opomene.

Njegova statistika:
https://us.soccerway.com/referees/martin-atkinson/…/matches/

Takodje medjusobni dueli od 2017. godine idu i te kako u prilog jer bilo je uvjek varnica kad se sastanu. Dakle u ta poslednja dva meca lige sampiona u prvom 5 komada a u drugom 6 zutih kartona. Prije toga u prvenstvu bilo je redom 5, 4 zuta i crveni (dakle 6), 6. U poslednjih 5 medjusobnih duela bilo je i 5 kartona minimum a ovde nam treba 4.

FRANCUSKA: Ligue 1 – 9. kolo

Za jedan derbi preniska granica, tacnije previsoka kvota po ovoj margini koja se jednostavno mora uzeti.
Kao sto rekoh ovo je derbi i nece Lyon ovde doci mahajuci bijelom zastavom. Igraju odlicno protiv jacih ekipa, to je najbolje osjetio Citi na svojoj kozi u ligi sampiona a i Marsej na stadionu Lyona (4:2). Lyon inace nije porazen u poslednjih 6 meceva.

PSG jasno dominira ligom ali ovakvi mecevi su uvjek posebni bez obzira na stanje na tabeli i trazice oni svoju devetu pobjedu, dobili su svih 8. Imaju par izostanaka, fale Kurzawa, Alves, Diarra (povrede) a zbog suspenzije nece igrati

Rabiot. Ipak previse mocan napad i ovde ocekujem brz tempo sa solidnim brojem materijala za javne opomene. Lyon ce morati agresivno.

Sudija je Benoit Bastien koji je zvanicno treci najstroziji sudija Francuske sto se tice prosle sezone. Na prosjeku je od cak nesto preko 5.0 kartona po mecu. Iskusan sudija koji vjerujem da ce bez problema ovde 4 puta za dzep se hvatiti.

Ovde je njegova statistika:
https://us.soccerway.com/refe…/benoit-bastien/56242/matches/

Prosle sezone u oba meca ova dva tima lagano su isli u over, na stadionu PSG-a bilo je 5 kartona
https://www.rezultati.com/utakmica/GGxtEgsE/#detalji

Na stadionu Lyona 5 zutih kartona i jedan crveni;

https://www.rezultati.com/utakmica/GGxtEgsE/#detalji

Vjerujem da cemo u ovom mecu vidjeti barem 4 ukupno.
http://prntscr.com/l2z7mz

Facebook Comments

Comments

comments