11.10.2018

Kovačević Nemanja
18 hrs

VIP PREDLOG: 02:45 Cruzeiro – Corinthians (KARTONI 5.0) VIŠE 1,80 8 WIN
———————————————
BRAZIL: Copa do Brasil – Finale

Za nocne ptice jedan predlog koji po mom misljenju u najmanju ruku bi mogao biti void. 
Da bi tip prosao potrebno je 6 kartona a kao sto vidite ocekujem najmanje 5.

Radi se o finalu kupa Brazila i prvom mecu, dakle postoji i uzvrat.
Cruzeiro ce ovde napadati i probati steci prednost pred revans gdje ce tesko biti na gostovanju.

Da ne duzim puno reci cu najbitnije. Mec je od velikog znacaja, finale je u pitanju. Obe ekipe igraju jako grubo pa primjera radi Cruzeiro je prosli mec dobio protiv Boce ukupno 5 kartona (medju njima 1 crveni), prije toga u gostima kod Palmeirasa vidjeno je cak 11 zutih kartona a cak 6 dobili su igraci Cruzeira. U kupu kada su prosli Palmeiras vidjeno je 6 zutih i 3 crvena u guzvi nakon meca. Dakle Cruzeiro ima igrace koji vole **prljavo** igrati.

Corinthians je korektniji ali ovo je za njih jako bitno veceras da probaju ostati neporazeni ili da zabiju 1 gol, to je cilj gostiju. U jednom takvom mecu i mecu koji sudi sudija koji cesto poteze za dzep treba ocekivati minimum 5 javnih opomena.

Sudija je Anderson Daronco koji je u svojih 10 poslednjih meceva u cak 5 pokazao minimum 1 crveni karton i po ovoj granici 3 puta ostao je ispod i 7 overa ima tako da je jasno zasto treba over ocekivati.

Ovde je njegova statistika:
https://us.soccerway.com/referees/anderson-daronco/114273/

Takodje i ovde ce biti VAR sto i te kako zna koristiti kod kartona. Prvo mi pade na pamet recimo duel PSG-Lyon da dadnem primjer kada je sudija Kimpembeu za ruzan start pokazao zuti a onda nakon reakcije VARA dao crveni karton. (jedan od primjera).

Nadam se da ce se na vrijeme **zakuvati** a onda ne bi trebalo biti problema da Daronco pokaze bar 5 kartona.
http://prntscr.com/l4m68g

Facebook Comments

Comments

comments