12.10.2018

VIP DUBL:
————-
18:00 Rumunjska/21 – Vels/21 2:0
1
1,35

20:45 Belgija – Švicarska 2:1
1
1,55

KVOTA: 2,09 WIN
—————————
EUROPA: Europsko Prvenstvo U21 – Kvalifikacije

Kvalifikacije za mlade do 21. godine za Europsko prvenstvo gdje mladim rumunima pod hitno trebaju bodovi kako bi prestigli Portugal na prvoj poziciji i tako se vec sada 90% kvalifikovali na Euro iako je ostalo jos jedno kolo ali Rumunija u tom poslednjem mecu docekuje Lihtenstajn i ocekuje se lagan trijumf.
Ono sto je bitno jeste da su gosti ovde bukvalno bez nekog motiva jer oni nemaju ni matematicke sanse. Takodje dosta su oslabljeni jer poprilican broj fudbalera je pozvan i u A selekciju. Npr poslednji je pozvan Joe Rodon (Swansea) i morace u seniore kako bi zamjenio povredjenog Dummetta. Isti slucaj i sa George Thomasom a vec od prije Giggs je u svoj A tim uvrstio i David Brooksa, Harry Wilsona, Chris Mepham i Tyler Robertsa. Ben Woodburn (Liverpul) i Ethan Ampadu (Celzi) nemaju jos pravo nastupa za U21 tako da je ova ekipa jako limitovana.

https://www.bbc.com/sport/football/45173696

https://www.bbc.com/sport/football/45772933

Rumuni u poslednja dva meca pokazali klasu dobivsi Portugal u gostima te Bosnu na svom terenu 2:0 tako da je sad sve u njihovim nogama, pobjeda ovde i prva pozicija zagarantovana.

Uefa Liga Nacija grupa 2.

Moram vjerovati belgijancima koji imaju sigurno jednu od najboljih ekipa trenutno na svijetu. Pokazali su i na svjetskom prvenstvu odlicne partije i uzeli zasluzeno trece mjesto. ovo je derbi ove grupe i borba za prvu poziciju tako da vjerujem da ce belgijanci iskoristiti svoj domaci teren i uz ubitacan napad (Lukaku-Mertens-Hazard) do pobjede.

Ovako bi trebale izgledati pocetne postave:
http://prntscr.com/l5bi0j

Svicarska je uvjek nezgodna ali i pored problema koje nekad Belgija ima u odbrani uvjek cini se da to nadomjesti napadom tako da vjerujem da ce i ovde zabiti minimum 2 komada sto bi trebalo biti dovoljno za trijumf.

Facebook Comments

Comments

comments