13.10.2018

Kovačević Nemanja
8 hrs

VIP DUBL:
———–
17:00 Nigerija – Libija 4:0
1
1,45

16:00 Osasuna – Cordoba 3:1
1
1,55

KVOTA: 2,24 WIN
———————
Afrički Kup Nacija – Kvalifikacije – 3. kolo

Nigerija sebi zakomplikovala situaciju porazom u prvom kolu od Juzne Afrike 0:2. Nakon toga ocekivan trijumf nad Sejselima u gostima 0:3 i danas ih ocekuje bitan mec. Pobjedom bi dosta posla napravili jer Libija je trenutno prva s 4 boda a isto toliko na drugom mjestu ima Juzna Afrika. Nigerija ima kvalitetniju ekipu u to nema sumnje. Igrali su svjetsko prvenstvo, tu su neka poznata imena kao sto je Moses, Idowu, Ndidi, Mikel, Musa itd.
Libija ce ovde braniti se i traziti bod do kojeg ce tesko doci. Imaju i problem jer ih je trener Adel Amrouche napustio optuzujuci fudbalsku federaciju Libije kako mu ne isplacuje plate. Navodno nije placen 6 mjeseci a nabrajao je jos neke razloge zasto odlazi.
http://www.soka25east.com/libya-coach-adel-amrouche-quits-…/

Libija nema imena i mora se reci da su ispod nivoa Nigerije kojoj je ovo vec sad must win situacija i na svom terenu vjerujem da ce bar minimalan trijumf ostvariti.

Osasuni je prosle godine umakao play off i borba za Primeru u samo jedan bod. Ovu su losije startali nego ocekivano ali proslo kolo i njihova igra u gostima kod Zaragoze nagovjestava da ce se samo penjati na tablici. Igrali su odlicno i uspjeli cak i penal promasiti za pobjedu, zavrsilo je 1:1. Perez, Garcia, Barja i odlicni napadac Llamas trebali bi napraviti razliku i donijeti bitna 3 boda u Pamplonu.
Cordoba se spasila ispadanja prosle sezone zahvaljujuci pobjedama u poslednjim kolima, 4 uzastopne pobjede ostavili su ih ligi ali evo vec sada isti problemi. Prvu pobjedu upisali tek proslo kolo 1:0 kuci protiv Almerije i trenutno su poslednji na tabeli. Takodje kod Cordobe suspendovan je bitan defanzivac Aythami.

Facebook Comments

Comments

comments