14.10.2018 (jedini single danas)

Kovačević Nemanja
12 October at 17:12

VIP PREDLOG: 21:00 Vasco – Cruzeiro 1 2,25 2:0 WIN
—————————————
BRAZIL: Serie A – 29. kolo

Postavljam odmah jer je kvota value i vjerujem da ce pasti i to s razlogom.
Ovde sam cekao samo vijesti iako sam znao da ce Cruzeiro igrati s rezervama. Naime prije par dana su igrali prvi mec kuci u okviru finala kupa Brazila s Corinthiansom i tu sam tipovao sjecate se over 5 kartona sto smo prosli. Gledao sam mec i stadion Cruezira bio je prepun kao da se igra finale neke svjetske lige sampiona, to dovoljno govori koliko im je stalo uzeti ovaj kup.

Corinthians je odmah izjavio da ce u prvenstvu igrati s rezervama protiv Santosa a Cruzeiro je to ucinio prije nekoliko trenutaka objavivsi clanak na twiteru. U napadu ce poceti sa Fredom koji se oporavio od povrede ali nije 100% fizicki spreman i trebaju mu utakmice i ritam pa ce zato u ovom mecu startati.

Google translate ovako je preveo izjavu trenera a ispod imate citav clanak;

**S Fredom na napadu i Rafaelom u cilju, Mano ukazuje na zamjensku momčad ove nedjelje.
Brazilski prvenstvo igra ima dobru stranu i lošu stranu, kao i sve ostalo. Nedostatak je što morate skrenuti pozornost na igru ​​koja trenutačno nije upravo naš prioritet. Dobra strana je da prolazi brže. Zato ćemo dobro raditi što namjeravamo učiniti s nekom drugom skupinom koja odlazi u Rio de Janeiro, ali to se ne bi trebalo suočiti bez važnosti koja bi trebala biti utakmica brazilskog prvenstva “, rekao je.

“Također ćemo iskoristiti prednost igre kako bismo stavili igrače na polje koje želimo, što je važno da ih zadržimo na toj razini, a neki od njih oporavljaju stanje, poput Freda, na primjer, koje namjeravam početi igrati. Napravimo dobru utakmicu brazilskog prvenstva s ozbiljnošću koju zahtijeva “, dodao je.**

https://www.cruzeiro.com.br/index.php…

Vascu bi i te kako znacila ova 3 boda u borbi za kvalifikace za Copa Sudamericanu. Nece im biti lako ni protiv rezervi Cruzeira koje takodje imaju dosta kvaliteta ali na svom terenu sigurno da su u prednosti pa po ovoj kvoti mora se uzeti njihov trijumf jer kako rekoh ocekujem da padne barem na 2,00 ako ne i ispod.

Facebook Comments

Comments

comments