08.12.2018

Kovačević Nemanja
Admin · 18 hrs

VIP PREDLOG: 18:00 Bosco – Škrljevo
Hendikep koševa (Bosco +7.5) 1 1,85 88:93 WIN
————————————–
KOŠARKA HRVATSKA: Premijer liga – 9. kolo

Value bet. Dakle predlog da Bosco nece izgubiti preko 7 razlike ili da ce cak dobiti ovaj duel.
Iako su poslednji na tabeli kvote nisu bas realne jer Bosco ima solidnu ekipu a mora se priznati da nisu imali ni srece u dosta utakmica koje su gubili u zadnjim minutama.

U ovom duelu imaju sigurno prednost u reketu jer tu je ekipa Skrljeva tanka a kod domacina startni centar Mladen Primorac koji je dosao iz Češke je glavni igrac i trebao bi to koristiti isto kao i krilni centar Stjepan Tesija koji obicno krece s klupe ali upisuje visoke minute i prosli duel protiv Cedevite bio najbolji strijelac Bosce sa 18 poena.

Dakle Bosco je prosli duel u ovoj dvorani dobio Cedevitu 73:53 a recimo da je kvota na njih u tom duelu bila cak 11,5 i kao totalni outsajderi dosli su do pobjede.

Takodje imaju i dva stranca odlicna, izdvojiti svakako amerikanca Chavlovicha (17 poena Cedeviti proslo kolo) a tu je i crnogorac Korac koji igra jako debele minute.

S druge strane Skrljevo je tek mjesto iznad Bosce, dakle predzadnji su na tabeli i sami su izjavili da nisu zadovoljni kako su slozili ekipu za ovu sezonu. Problem su navodno amerikanci koji ne zadovoljavaju apetite Skrljeva (u odbrani najvise) ali obojica uzimaju najvise suteva u ovom timu i to je jedina opasnost po domacina, da ih ne krene previse sut za 3 poena.

Dakle Bosco sa kvalitetnom prvom petorkom, prednost u reketu i prednost domace dvorane i publike trebao bi bar ovaj kontrahendikep pokriti ali ne treba se ni iznenaditi ukoliko i slave u ovom duelu.

Facebook Comments

Comments

comments