13.01.2019

VIP NBA PREDLOG: 02:00 02:00 Denver – Portland
Broj koševa Denver/N.Jokić (22.5) Manje 1,87 lose
——————————————–
SAD: NBA

Jokic je ove sezone na prosjeku od 19.2 poena po mecu dok nekim povredama u ekipi Denvera doslo je do toga da je morao dosta toga preuzeti na sebe i u napadu pa je na zadnjih 10 meceva na prosjeku od 22.6 poena po mecu.

U dosta duela nije igrao Garry Harris koji je upitan i za veceras, nije igrao Milsap, Barton pa ni Murray koji je takodje imao problema.

Svi navedeni oporavili su se sto ce sigurno Jokicu skinuti malo tereta s ledja napred, jedino kao sto rekoh upitan je Harris ali Milsap se vratio a i pomoc Bartona uvjek dobro dosla.

Zanimljiv matchup veceras jer Jokic ide na Jusuf Nurkica koji vazi za jako dobrog defendera i ovde ce poeni Jokica dosta zavisiti od njegovih suteva sa poludistance i distance.

Zanimljivo je da je protiv Nurkica samo jednom u 6 odigranih duela isao u over. Redom je ubacivao 17, 6, 27, 16, 15 i 15 poena. Dakle moze se reci value granica jos za Denver b2b utakmica i malo umora mozda ucini svoje tako da je ovde under po ovoj margini realan i ocekujem od Jokare da dosta vise asistencija podijeli nego sinoc (samo 4).

Facebook Comments

Comments

comments