16.02.2019

VIP PREDLOG: 20:00 Monaco – Nantes 1 1,80 1:0 WIN
————————————–
FRANCUSKA: Ligue 1 – 25. kolo

Nisam nikad bio ljubitelj ”čupanja” ekipa od ispadanja ali daću Monacu danas šansu. Igraju protiv protivnika po mjeri, na svom su terenu, stanje je nešto bolje s novim trenerom pa uz malo sreće mogu i do druge pobjede na ovom stadionu. Prvu su ostvarili protiv Tooulousa 2:1 pretproslo kolo. 
Nakon toga mec sa Montpeljerom u gostima gdje su dva puta vodili ali na kraju 2:2 zavrseno. Poboljasali su igru u napadu ali ocigledno i dalje skripi u odbrani plus sto opet problem s crvenim kartonima, zaradio ga je Jamerson i to u poslednjim sekundama meca.

Ipak i Nantes je proslo kolo dobio crveni i to zadnji vezni Girotto ali na srecu po njih dosudjen im je penal kasnije i cak su uspjeli do punog plijena protiv slabasnog Caena.

Kod Monaca znatno se igra poboljsala u veznom redu dolaskom Fabregasa. Danas nece moci racunati na Golovina sto je sigurno hendikep ali imaju solidnu postavu da se nose sa kanarancima.

Napred naravno Falcao a iza njega pomagace Martins i Lopez najvise kao i Nkoudou s lijevog krila.

Vjerovatne postave: http://prntscr.com/mlxqoz

Dakle iako odbrana skripi i dalje dacu im sansu veceras protiv Nantesa koji je kazem protivnik po mjeri, oni su udaljeni od zone ispadanja 8 bodova a u gostima su na omjeru 3 pobjede, 2 remija i 7 poraza. Monaco ovo ne bi smio izgubiti i vjerujem da nece a vidjecemo da li ce uspjeti do sva 3 boda.

Facebook Comments

Comments

comments