20.02.2019

Kovačević Nemanja
Admin · 10 hrs

VIP DUBL:
—————
18:00 Sevilla – Lazio 8 kartona
Zbroj kartona (4.5)
Više 1,55

19:30 Winterthur – Rapperswil 2:0
1
1,45

KVOTA: 2,25 WIN
———————
– EUROPA: Europa League – Playoff – 1/16-finala

Uzvratni mec a u prvom Sevilla je u Rimu slavila 0:1 i tako ima odlicnu zalihu pred ovaj revans. Jedina opasnost za opkladu ovu na kartone je cinjenica da Sevilla eventualno povede s vise golova razlike pa da se onda lacijali bukvalno predaju ali cisto sumnjam, ovo su obe **ratnicke** ekipe.
Igrali smo i prvi susret over kartona po istoj margini pa mora se i danas u uzvratu. Oba tima nesto oslabljena i ovde mora biti otvorena igra jer ce Lazio traziti taj gol sto ce Sevilli dati dosta prostora za kontre a u takvoj igri dolazi do grubljih i cesto namjernih prekrsaja sto bi danasnji sudija englez Taylor i te kako trebao sankcionisati. Poslednji duel sudio je mec Lige Evrope Shakhtar-Frankfurt i pokazao 4 zuta i 1 crveni karton.

https://us.soccerway.com/referees/anthony-taylor/60851/

Kod Seville zbog suspenzije nema Banege dok se Laziu vratio i te kako bitni Imobille.

Vjerovatne postave: http://prntscr.com/mnpln1

– ŠVICARSKA: Challenge League – 19. kolo

Uvjek je nezgodno igrati protiv ekipe koja je poslednja na tabeli i to cesto izbjegavam ali ne nalaze se bez razloga na dnu tabele sa 4 vezana poraza, jednostavno ekipi fali kvaliteta. Glavni razlog zasto cu igrati danas protiv njih jesu bitni izostanci koje ce imati, na ovo gostovanje nisu doputovali defanzivac Jonas Elmer, veznjak Diego Ciccone, napadaci Merlin Hadji i Haris Samardžić dok je upitan nastup Stefan Natera.

https://www.fcrj.ch/20…/…/nachtragsspiel-fc-winterthur-fcrj/

Domacin prijatno iznenadjenje i trenutno se bore cak za drugu poziciju koja bi im donijela play off to jest razigravanje za ulazak u prvu ligu Svicarske sto je naravno san svakoj ekipi ove druge lige pa ako ne dobiju poslednjeplasirani tim i to oslabljen onda i ne zasluzuju promociju. Prosle godine dobili su ih lagano u oba meca.

Međusobni mečevi: WINTERTHUR – RAPPERSWIL
04.11.18 CL Winterthur Rapperswil 3 : 2
04.08.18 CL Rapperswil Winterthur 0 : 4

Facebook Comments

Comments

comments