21.02.2019

Kovačević Nemanja
Admin · 8 hrs

VIP PREDLOG: 18:55 Zenit – Fenerbahce
Zbroj kartona (5.5) VIŠE 2,00 8 WIN
———————————–
EUROPA: Europa League – Playoff – 1/16-finala

Nokaut faza i u ligi evrope. Ovo je revans mec, prvi je uspio dobiti Fener kuci 1:0.
Dakle aktivan rezultat i ovde turski klub dolazi braniti minimalnu prednost, imali su i srece u prvom mecu jer je Zenit promasio i penal tako da ako zabiju danas imaju dobre sanse za prolaz dalje.

Jasno je da ce utakmica biti napeta pa i ne cudi ova margina od 5,5 jer ovo su revans mecevi i igraci ce sve uraditi za prolaz dalje, koga briga kasnije za karton sto je dobio.

Ovde dakle Zenit od pocetka trazi gol dok ce Fener vrebati iz kontri i kao sto su navikli i u domacem prvenstvu nece se sigurno ustrucavati od prekrsaja i nesto grubljih startova, inace ova ekipa spada u jedne od grubljih.

Sudija je Michael Oliver koji u domacem prvenstvu (Engleska) sasvim prosjecno vadi kartone jer je poznato da se na ostrvu pusta malo grublji fudbal dok na evropskoj sceni kartone je dijelio i sakom i kapom pa je tako poslednja 4 evropska meca koja je sudio presao ovu marginu i od ta 4 u dva je dao i minimum 1 crveni karton.

http://prntscr.com/mo8qc0

https://us.soccerway.com/referees/michael-oliver/60878/

Ocekujem i danas materijala za minimum 6 javnih opomena ukupno. U prvom duelu je bio 5 kartona, cak 4 u prvom poluvremenu.

Facebook Comments

Comments

comments