14.03.2019

Kovačević Nemanja
Admin · 21 hrs

VIP DUBL:
—————
18:55 FK Krasnodar – Valencia (6 kartona) 
Zbroj kartona (4.5)
Više 1,72

21:00 Benfica – Dinamo Z. (5 kartona)
Zbroj kartona (4.5)
Više 1,67

KVOTA: 2,87 WIN
——————–
– EUROPA: Europa League – Playoff – 1/8-finala

Bice ovo vruce gostovanje za šišmiše. Imaju prednost 2:1 iz Španije ali nece se domacin tako lako predati. Španske ekipe poznate po nesto prgavijoj igri dok ce ruski predstavnik takodje morati agresivnije. Ovo ce biti otvoren mec jer domacin mora napasti sto ce ostaviti dosta prostora za kontre Valencije koje se moraju i namjerno sprecavati pa je to u 90% slucajeva i karton. U prvom duelu bilo je 6 zutih kartona.

https://www.rezultati.com/utakmica/Qq5cyrQp/#detalji

Ovaj duel sudi englez Anthony Taylor koji na evropskoj sceni dosta poteze za kartone pa je tako na zadnje 3 pokazivao i po minimum 1 crveni karton. U poslednjih 9 duela u Evropi ima samo 1 under i cak 8 puta je pokazao 5+ kartona. Poslednji je sudio Sevilla-Lazio gdje je pokazao 4 zuta i cak 2 crvena kartona.

http://prntscr.com/mxjkt0

Njegova statistika: https://us.soccerway.com/referees/anthony-taylor/60851/

Opasnost po tip moze biti samo da Valencia krene zabijati i da se domaci bukvalno predaju pa da tempo skroz padne ali kazem nece biti lako šišmišima i ocekujem solidan otpor domacina sa ukupno minimum 5 javnih opomena.

– EUROPA: Europa League – Playoff – 1/8-finala

Prosli put sam igrao kartone kada je Dinamo bio domacin ali bilo je samo 3 kartona jer sudija je u prvom poluvremenu oprostio par komada i u ovom uzvratu moram igrati opet. Bice ovo drugaciji mec nego li onaj u Zagrebu gdje je Dinamo zabio iz penala i slavio s 1:0. Benfica kuci igra dosta brze i agresivnije i ovde ce napadati citav mec.
Dinamo izgleda dosta solidno i mogu se koliko toliko nositi s portugalcima cak i u gostima ali takodje morace biti dosta agresivniji i ovde ocekujem minimum 5 javnih opomena.

Sudija je njemac Denis Aytekin koji je dobar sudija moram reci i ono sto bude za karton vjerujem da ce ga i pokazati a materijala ce sigurno biti. Rezultat je aktivan u svakom trenutku. Cak i ako Dinamo povede, to jos bolje, pa i ako Benfica povede brzo 2:0 ponovo ce biti dosta brza igra i dosta prekrsaja i vjerujem da ce Aytekin morati 5 puta za dzep. Što se tiče njegovog sudjenja u Evropi na poslednjih 7 meceva ima 4 overa i 3 undera po ovoj margini. Poslednji mec koji je sudio u ovom takmicenju bio je Valencia-Celtic gdje je pokazao 4 zuta i 1 crveni karton.

Njegova statistika:
https://us.soccerway.com/referees/deniz-aytekin/71584/

Facebook Comments

Comments

comments