15.03.2019 (Jedini NBA predlog)

Kovačević Nemanja
Admin · 22 hrs

VIP NBA PREDLOG: 01:00 Toronto – L.A. Lakers
Broj koševa Toronto/M.Gasol (12.5) Više 1,85 15 WIN
———————————————
SAD: NBA

Jedan od igraca koji se mora odigrati veceras pa kako bude. Znamo da je Gasol dosao iz Memphisa u Toronto kao pojacanje i to veliko posebno u defanzivi. On i Ibaka zavisno od matchupa pocinju utakmice pa im od toga i minutaza zavisi, da li ce s klupe ili u prvu petorku.
Ono sto je bitno ovde jeste da ce Gasol sigurno u prvu petorku jer Ibaka je suspendovan 3 utakmice nakon incidenta proslo kolo gdje je bukvalno napao igraca Clevelanda Chrissa i obojica su izbaceni.

https://www.youtube.com/watch?v=Fna5usu-TTQ

**Serge Ibaka has reportedly been suspended for three games for his altercation with Marquese Chriss on Monday.
Ibaka won’t be able to play again until March 20, meaning he’ll miss the remaining two games Toronto has this week and the first game of Week 23 (Monday, March 18). Marc Gasol should be able to flirt with close to 30 minutes a night while he’s out, and Pascal Siakam could also see an uptick in playing time.**

Dakle Gasol bi trebao vidjeti 30 minuta igre a protiv McGeea trebao bi i do 13 poena iako Toronto ima dosta dosta artiljerije u napadu posebno kada igra Kawhi Leonard. Ipak mislim da Gasol moze do 13 poena za pola sata protiv inace supljeg reketa Lakersa.
Plus je i sto je i Lowry upitan iako je odlican asistent ali uzima i poprilican broj suteva pa bi njegovim izostankom svi profitirali u napadu ukljucujuci i Gasola.

**Kyle Lowry (ankle) questionable Thursday.**

Facebook Comments

Comments

comments