17.03.2019

Kovačević Nemanja
Admin · 10 hrs

VIP PREDLOG: 21:00 PSG – Marseille
Zbroj kartona (4.5) VIŠE 1,90 9 WIN
——————————
FRANCUSKA: Ligue 1 – 29. kolo

Veliki derbi u Francuskoj iako je PSG dosta kvalitetniji i vec sada moze se reci da su osigrali titulu ali protiv Marseja se uvjek ide sa 100% snage. PSG je ispao iz Lige Sampiona u poslednjim trenucima kada je sudjen penal za Mancester i pitanje je kako i koliko su se oporavili od tog šoka.

Marsej ce ovde traziti svoju sansu sigurno. Igraju dobro, prosli duel Nice nije mogla ni zaprijetiti, slavio je Marsej 1:0. Baloteli je bio potreban ovoj ekipi i u odlicnoj je formi.

Ocekujem dosta nervoze s obe strane, Marsej dobija veliki broj kartona a ovde se sigurno nece stediti. S druge strane navijaci PSG-a nakon ispadanja iz lige sampiona tesko da bi oprostili svojim igracima bilo sta osim pobjede veceras.

Granica je realna jer sudija Gautier nije neki **kartondzija** ali ovo je uvjek poseban mec i dosta je igraca koji vrlo lako i brzo mogu pokupiti javnu opomenu, Baloteli je upravo jedan od njih.

Jedina opasnost kao sto rekoh je sudija Gautier koji ponekad dosta tesko vadi karton ali prosli mec recimo pokazao je 5 komada u mecu Angers-Monaco. Nadam se da ce postaviti dobar kriterij i veceras pokazati minimum 5 kartona.

Njegova statistika:
https://us.soccerway.com/referees/antony-gautier/56190/

U njihovom proslom duelu bilo je 6 zutih kartona s tim da je Bastien oprostio barem jos 2-3 cista (sjecam se dobro jer sam i taj mec igrao over). Poslednji ligaski mec na ovom terenu PSG je dobio 3:0 i tu je sudio takodje Bastien (kao i prosli duel) i pokazao cak 11 zutih kartona.

Nadam se dakle da ce Gautier kaznjavati a ne usmeno opominjati.
Vjerovatne postave: http://prntscr.com/mz51bi

Facebook Comments

Comments

comments